Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek19

Czy w dzisiejszym swiecie być 19letnia dziewica to wstyd

Polecane posty

Gość kwiatek19

Mam 19 lat i nadal jestem dziewicą. Często słyszę jak dziewczyny w wieku 14-17 chwalą się że już są po. Czy Waszym zdaniem to jest normalne?

Gość thechiver
wstydem to nie jest, ale bardzo dziwi mnie, że można tak długo odmawiać sobie tej przyjemności

jeśli seks jest Ci potrzebny do szczęścia i uważasz to za ważny punkt samorozwoju to jedynie przed sobą powinnaś się wstydzić, innym g***o do tego.

Gość kwiatek19
Bardzo chciałabym zrobić to. Ale no niestety nie mam z kim..

tak, u osób seksualnych masturbacja jest częścią samorozwoju. szczególnie kobiety lubią to nazywać "samodzielnym poznawaniem własnego ciała, co Twoje ciało lubi, aby seks z kolejnymi partnerami był owocniejszy i bogatszy w orgazmy".

Gość thechiver
może mógłbym Tobie pomóc ? mój maila chiver@gazeta.pl

Gość wysokiszatyn69
to nic zlego malenka a juz chcialabys go poczuc w sb?

Gość gość
w dzisiejszym świecie to być 10 letnią dziewicą to już wstyd :( Świecie, gdzie liczy się wyłącznie zwierzęce zaspokajanie chuci, uczucia nie potrzebne wcale. Seks traktuje się tak samo jak pochłanianie pokarmu, wypróżnianie... :(

Podobno seks jest jedną z potrzeb niezbędnych do zaspokojenia dla normalnego rozwoju człowieka. Tak słyszałem.

Gość kwiatek19
Bardzo chciałabym już go w sobie poczuć :) no ale mam trochę obaw czy nie będzie mnie to bolało i czy będę czerpała z tego przyjemność..

Gość thechiver
To zależy od partnera, jeśli będzie wiedział co robi wcale nie musi boleć ;)

Gość gość
Przepraszam za wtrącenie, ale zapraszam do wypełnienia darmowej ANONIMOWEJ ankiety o antykoncepcji. Więcej informacji w linku. Z góry dziękuję za pomoc oczko.gif http://www.interankiety.pl/interankieta/6b126 af12a26fddf98d0d32dfe28c62b.xml

Gość gość
bylbym czuly i delikatny :*jak wygladasz?jaki biust i myszka?:*odwagi kwiatuszku:)

Gość kwiatek19
myszka szara z długim ogonkiem i dużymi uszkami:)

Gość kwiatek19
Nie szukam tu faceta który mnie rozdziewiczy :)

Niedługo wstydem będzie bycie dziewicą w wieku 12 lat, obawiam się. :) Nie. To nie jest wstyd. Powinnaś się wstydzić, że pytasz o coś takiego na forum internetowym zamiast sama ze sobą rozważyć, co jest dla ciebie ważne. Lepiej jest wiedzieć, że można czerpać z tego przyjemność, ale jest to przyjemność, która może się wiązać z konsekwencjami i podejść do tego nie jak do czegoś, co musisz sobie w życiu zaliczyć, tylko jak do czegoś, co ma służyć przede wszystkim tobie. :)

Gość gość
moj k***sek jest juz twardy. chcesz go?

Gość kwiatek19
Pytam o to na forum, gdyż po prostu wstydzę się gadać z moimi znajomymi o tym że nadal jestem dziewicą..

Internet odpowie ci w znacznie gorszy sposób, niż twoi znajomi, którzy nie są chyba tak wspaniali, jeśli wstydzisz się z nimi rozmawiać o tych sprawach. :)

Wstyd to, wstyd tam to? Chce się walić ale nie ma z kim i taka jest prawda, a nie że dziewica Dziewice nie przychodzą na erotyczne forum. Pielęgnują swoją cnotę Za chwilę opowie opowie że wszystkie jej koleżanki już się ruc​hały . I skończy się teoria o dziewictwie.... :O

Gość gość
Ja mam 25 lat i jestem dziewicą. To dopiero wstyd, ale 19 lat to jeszcze spoko ;)

Gość kwiatek19
Znaczy z natury jestem wstydliwa, wolę po prostu pogadać z kimś całkowicie obcym.