Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palatojaa

jak cieszyc sie z SEKSU zapytajnik

Polecane posty

Gość palatojaa

ze swoim obecnym partnerem spie od ponad roku jest moim pierwszym w lozku, ale nie moge cieszyc sie przyjemnoscia z seksu bo on ma dosc spore rozmiary i musze byc na prawde podniecona, co wiecej prawie co miesiac dopada mnie jakas infekcja jak nie bakter to drozdzyca :/ juz nie mam sily, uprzedzam glupie komentarze: nie to nie z braku higieny intymnej, nie moj partner nie zaraza,sam robil testy ! iec po i wtrakcie praktycznie prawie zawsze mnie piecze :/

Chyba nie powinnam o to pytać, ale zżera mnie ciekawość -twojego faceta nie odrzuca zapach podczas infekcji? Całkiem poważnie pytam, bo to by potwierdzało pewną teorię.

Gość palatojaa
jaka teorie?? nie mam zadnego zapachu oprocz pieczenia i uplawow! nie odrzuca go i nie wiem co on ma do tego , zawsze ma ochote sie na mnie rzucic :p

Gość paplatoja
to jest mozliwe???

Gość gość
Jest to możliwe, dopasowanie to bardzo istotna sprawa.:) Tak na marginesie u gina była ? Leczyła grzybice ? Partner tabletki też dostał ? Jeśli nie to on zaraża Cię od nowa chociaż on nie ma objawów chorobowych :)

Gość paplatoja
byla leczyla tylko pani ginek przypisala mi antybiotyki na bakterie i tabletke jedna dawke na grzybice! a tego nie powinno sie laczyc ale ona jest lekarzem, po tabletce umieralam z bolu watroby przez 2 dni mialam spokoj przez 2 tyg i wrocilo moj tz sie leczy robil posiewy po leczeiu est czysty