Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Triple22

Zdradzam żonę z jej siostrą co robić

Polecane posty

Gość Triple22

Mam 37 lat, żonę i 2 dzieci. Jesteśmy dobrym małżeństwem, ożeniliśmy się zaraz po studiach. W łóżku jest nam dobrze, obydwoje dobrze zarabiamy. Żona ma młodszą 26 letnią siostrę. Zawsze bardzo ją lubiłem. Jest też piękna. 9 miesięcy wraz żoną poszliśmy na dyskotekę. Spotkaliśmy tam niespodziewanie jej siostrę wraz z jej chłopakiem. Było fajnie, sporo wypiliśmy. Było późno więc z żoną postanowiliśmy że jej siostra przyjdzie na noc do nas (mamy duży dom). Po powrocie moja żona szybko usnęła, ale ja nie mogłem więc patrzałem w laptopa w salonie, gdy nie spodziewanie przyszła do mnie jej siostra. Gadaliśmy trochę o różnych sprawach, no i jakoś wyszło tak że zaczęliśmy uprawiać sex na podłodze. Było wspaniale. Po wszystkim obydwoje bez słowa wróciliśmy do swoich łóżek. Następnego dnia w ogóle nie poruszaliśmy tematu zeszłej nocy. Tydzień później ona przyszła do mnie do domu gdy żony nie było. Powiedziała że tamtej nocy było jej wspaniale i chciałaby to powtórzyć. No i od tamtej pory często się spotykamy i uprawiamy sex. Mam straszne wyrzuty sumienia że robię to z siostrą żony i to tak młodą, ale z drugiej strony sex z nią jest wspaniały. Już nie wiem co mam robić

Gość gość
Mysle ze zona cie zabije jak sie dowie.

Gość gość
... i siostrę też :-) i dobrze trzeba likwidować łajdactwo

Gość przegrana na maksa
Ciężka sytuacja, do jej siostry nic nie czuję ale sex z nią jest świetny. Najgorsze że po nim mam straszne wyrzuty sumienia.

Gość gość
Jakbys nic nie czul do siostry, nie mialbys wyrzutow. Masz wyrzuty bo cos czujesz, proste jak drut

Gość Triple22
Możliwe, no ale raczej nie zostawię żony dla jej młodszej siostry.

Gość gość
no czemu nie, zawsze lepsze ciałko bo młodsze :-)

Gość gość
Facet, jesteś tragiczny i powinieneś się leczyć. A twojej żonie to współczuję, boś burak i prostak.Nie wiesz co w życiu jest ważne, a skoro nie wiesz tego w wieku 37 lat, to nie dowiesz się nigdy. Twój mózg jest za mały, aby to zrozumieć.

Gość gość
Gdyby to byl tylko sex, zapomnialbys na drugi dzien. Zakochales sie draniu

Gość gość
no to sobie już pomarzyłeś o siostrze, niezłą masz fantazję

Gość gość
A pomyślałeś o tym, że jak śię żona dowie ,a na pewno się dowie to cię w********i z domu na zbity pysk

Gość gość
żona powinna cie w*********ć z domu na zbity pysk

Gość gość
Mozesz zdradzac dalej, bo siostry nie rywalizuja o faceta, mala nic nie powie

Gość Triple22
Wiem że nic nie powie. Kocham żonę, ale od czasu początku tego romansu sex z żoną już mnie tak nie kręci.

Gość gość
Moze ty masz mlodszego brata niech zona tez zazna namietnego szalonego seksu-bo z toba to juz rutyna.myslisz ze by nie chciala mlodego preznego cialka? Tylko widzisz ona ci slubowala i dotrzymuje obietnicy a ty ? Swoja droga z******ta ma siostrunie'zescie sir dobrali....

Gość gość
Bo tylko emocjonalny seks jest piekny, a ty teraz zakochany jestes. Powinienes na jakis czas przestac sie spotykac i przemyslec wszystko. Albo p. oczekac az ci seks z nia spowszednieje. Zastanow sie co naprawde czujesz.

Gość Triple22
Nie mam brata ani siostry. A żona powiedziała mi kiedyś że nigdy by mnie nie zdradziła.

Gość Triple22
Najgorsze jest to że ja naprawdę zaczynam coś do nie czuć. Jest wspaniała.

Gość gość
Faceci nawet nie wiedza kiedy sa zakochani

Gość gość
Oj ty pewnie tez kiedys myslales ze jej nie zdradxisz....z czasem tylko ts siostra bedzie chciala czegos wiecej i tak oto wszystko sie wyda....a co na to dzieci? Tsts i ciocia ?

Gość gość
to ze ja zdradzasz z jej siostra jest nie do wybaczenia nie wiem czemu ona sie nie domysla jak sie dowie a wkoncu sie dowie to nie wiem jak ona to ogarnie

Gość gość
Oj ty pewnie tez kiedys myslales ze jej nie zdradxisz....z czasem tylko ts siostra bedzie chciala czegos wiecej i tak oto wszystko sie wyda....a co na to dzieci? Tatus i ciocia ?

Gość gość
dokladnie wyda sie jak bendziesz chcial to skonczyc a ona nie wtedy wszystko sie wyda

Gość gość
hehehe, widze,ze udał mi sie temat :D :D :D piszcie dalej

Gość gość
jesli to nie jest prowokacja powiem jedno - patologia

Gość Triple22
Ciężka sprawa. Żona zaczyna podejrzewać że mogę mieć romans. Muszę zrobić wszystko by się nie wydało

Gość gość
Nikt nie lubi być oszukiwany, źle, gdy zawodzi nas jedna bliska osoba, ale doznac zdrady ze strony dwóch najbliższych osób: męża, którego sie kocha i któremu sie ufa i młodszej siostry, to naprawdę straszne.Jest Pan starszy od siostry swojej żony, a więc powiniem być Pan bardziej dojrzały emocjonalnie, ponosi pan odpowiedzialność za tę dziewczynę, wplatując się w romans z nią , robi jej pan krzywdę: jeżeli się to wyda-ona straci siostrę, narazi sie na dezaprobatę rodziców, rodziny i w ogóle najbliższego otoczenia -TEJ DZIEWCZYNIE ROBI PAN KRZYWDĘ i nie ma tu żadnego znaczenia, czy ona tego chce. O tym, że krzywdzi Pan żonę, swoje dziecko i rozbija Pan swoją rodzinę nie muszę pisać- sam Pan o tym wie. Jeżeli mogę cos doradzić - niech pan zrobi sobie przerwę w uciechach cielesnych z siostra, ja wiem , to co zakazane bardziej podnieca, nawet jak są wyrzuty sumienia,i da sobie czas na racjonalne przemyslenie sprawy- jeżeli uzna Pan , ze kocha pan siostrę żony, no to sprawa jasna- rozwód z żona i zycie z jej siostrą, to ludzkie i godne zachowanie, sprawia ból, ale mozna jej wybaczyć, bo, w mojej ocenie, ciągnięcie tego w tej formie, jaka pan opisuje do niczego dobrego, poza cierpieniem wielu ludzi nie doprowadzi. A może po tej przerwie uzna Pan jednak , ze wcale od zony Pan odejśc nie chce. Nie Pan da sobie szanse, nad hormonami w tym wieku mozna zaponować, albo przynajmniej spróbować.Powodzenia życzę.

Gość gość
Muszę wybrać bo też już tak żyć nie chcę.