Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martaamelia

Faceci i ich byłe

Polecane posty

Gość Martaamelia

Ja to z tymi facetami jest? Spotykają się z dziewczyną a mówią jej o swojej byłej.. Miałam taką sytuację i było mi przykro że jestem porównywana do byłej dziewczyny faceta. O co tu chodzi?

Gość vbdfbvcsax
kazdy z nich mówi :D

Gość gość
mowia o nich tylko zakompleksieni frajerzy:D

Gość gość
dla mnie to normalne, ze jak jestem z facetem, to jestesmy dla siebie najlepszymi przyjaciolmi i opowiadamy sobie o bylych tak, jak o jakis krewnych, czy znajomych z przeszlosci. ale nie na zasadzie porownywania typu ty masz mniejszego, czy wiekszego ;) przestancie zyc w obsesji odnosnie tych bylych. przeciez wiadomo, ze jak ktos byl wczesniej w zwiazku to bedzie czasem myslal o tej osobie, co nie znaczy, ze chce z nia byc.

Gość Martaamelia
Wkurzyłam się i wygarnelam facetowi, ostrzegłam że jak jeszcze raz o niej usłysze to zakończe z nim znajomość.

Gość gość
Ale jak Cie porownal?

Gość Martaamelia
Wygląd charakter i zachowanie.

Gość gość
Jak za duzo mówi to niedobrze, bo moze coś jeszcze do niej czuje. Jak czasem napomknie raz na pół roku, to jeszcze mozna przeżyć. Ale ja osobiście nie chciałabym w ogole słyszeć o jego byłej. I to, ze to "była", to nie znaczy, że on nic do niej nie czuje. Moze coś czuć, np. to ona mogła go zostawić, gdyby nie to, to dalej by byli ze sobą. Trzeba mieć sie na bacznosci z tymi byłymi.

Gość gość
Ale konkretnie powiedzial cos na Twoja niekorzysc czy jak?

Gość Martaamelia
Mówi że ja jestem taka jak ona z wyglądu, mam ciemny kolor włosów jak ona. Ona była dobra w łóżku.. Jak usłyszałam o tym łóżku to zagotowalo się we mnie.