Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aria23

Chłopak i jego przyjaciółka lesbijka

Polecane posty

Gość aria23

Jak byście zareagowały gdyby wasz chłopak miał przyjaciółkę lesbijke? Gdyby chcieli razem jeździć na różne imprezy i rozmawiali praktycznie o wszystkim...?

Gość Łona jest Aniołem
luzik ;)

Gość gość
moja narzeczona, a teraz zona miala przed naszym slubem przyjaciela geja, dalej kontynuuje ta przyjazn i nigdy mito nie przeszkadzalo ;/ wiem ze koles jest 100% gejem i nie bylem nigdy zazdrosny, no moze na poczatku zwiazku gdy kolesia dobrze nie znalem.

Gość aria23
Ona jest takim typem chłopczycy, kilka razy w tygodniu wracam do domu i na dzień dobry widzę ich czy to grających na konsoli czy oglądających filmy jakich nie lubie (jakieś bajki...)

Gość aria23
Najgorsze w tym wszystkim - dzisiaj przypadkowo przejrzałam jego komunikator i ona mu pisze różne rzeczy kompletnie bez skrępowania. Wczoraj napisał do niej coś, a ona mu napisała że właśnie się masturbuje i niech napisze później... :/

Gość aria23
Jestem zazdrosna i nie wiem co robić... Dobija mnie myśl, że więcej rzeczy go łączy z nią, niż ze mną

Gość gość
Z nią może swobodnie rozmawiać o wszystkim, bez skrępowania, a Ty potrafisz swobodnie rozmawiać z facetem, czy zaraz go strofujesz i pouczasz jak 'trzeba' się odzywać do kobiet ? :D

Gość kelx
Z tego co piszesz, nie zaproponowała mu "cyberka" czy żeby "zrobili to razem", tylko napisała, że jest zajęta i by odezwał się potem. Wiec chyba nie jest źle...

Gość gość
ona jest dla niego jak kumpel. znaja sie duzo dluzej niz ty z nim, wiec to normalne, ze bedzie ich wiecej laczylo. a ty sie nie ksupiaj na rozkminianiu, tylko na tym, zeby byc wzgledem niego tez super kumplem i zeby miedzy wami sie wytworzyla wiez.

Gość aria23
Ze sobą też rozmawiamy na każde tematy i "przerabiamy je w praktyce", ale my jesteśmy razem. Jeśli rozmawiają tak bez skrępowania, to co sobie jeszcze mówią... Myślę, czy by nie przeglądnąć jego smsów, ale ma hasło ...

Gość aria23
Właśnie nie, znają się ok paru miesięcy z pracy. My jesteśmy razem 3 lata...

Gość aria23
Zaczęło się, że poznali się w pracy i że lubią te jakieś bajki, fantastyki. Potem zaczeli grać przez internet bez przerwy ze sobą, a od jakiegoś czasu to po pracy spotykają się unas prawie regularnie (ona mieszka daleko). Wracam do domu i widzę ich razem:/

Gość gość
to ze ona sie w nim nie zakocha, bo lesbijka, nie znaczy, że on w niej nie też bym była zazdrosna

Gość aria23
Ona jest dość ładna... Na pewno mogła by się mu podobać. Powtarzam sobie, że mu ufam, ale ....

Gość aria23
Teraz chcą jechać razem na jakąś 2 dniową impreze na drugi koniec kraju... Myśle sobie, że może ona jest les, ale co jeśli będzie kiedyś jednak chciała spróbować z facetem.... Nie wiem co mam myśleć:/