Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Problem z WI FI pomocy

Polecane posty

Gość gość

Access Point TL-WA801ND i Router TL-WR740N problem z poprawnym pracą Access Point TL-WA801ND z podłączoną anteną zewnętrzną yaga ustawiany na tryb klient następnie podłączony przewodem z Routerem TL-WR740N po kilku lub kilkudziesięciu minutach pracy zwalnia i po chwili znika z niego sygnał całkowicie i w sieci nie ma Internetu wszystko wraca do normy jeśli na moment wyłączam Access Pointa i go po chwili ponownie uruchomię ale po chwili znowu prędkość drastycznie spada aż do całkowitego zaniku Internetu w sygnale który mój router rozsyła do mojego komputera . Dla tego też szukam rady jak pozbyć się mojego problemu bo musze się przyznać że z sieciami wifi nie miałem wiele do czynienia i jedyne co mi przychodzi do głowy to problem ze zbyt dużą ilością pakietów przychodzących na Access Pointa które powodują taką o to sytuację bo kiedy tylko przeglądam strony wszystko jest dobrze przez kilkanaście minut a kiedy zacznę pobierać jakiś większy plik wszystko w mgnieniu oka się chszani dodam jeszcze ,że sygnał sieci której mój Access Point jest klientem ma około 20 do 25 db. I teraz pytanie zbyt duża ilość pakietów przychodzących na Access Pointa jest przyczyną ? I jeśli tak to czy można jakoś poprawnie skonfigurować moje urządzenia by problem zniknął czy może popełniłem jakiś błąd przy konfiguracji ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować