Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczona w te klocki

powiedzcie mi czy jeśli jest facet młode mięsko takie

Polecane posty

po 30ce i fantazjuję na jego temat, on jest mną lekko zauroczony... To czy to będzie dla mnie ryzykowne, gdybym.... potraktowała go jak mięso na jedną noc? :( Czy to jest podłe wykorzystywać czyjeś zauroczenie? Czy to się zemści?

czy to nie jest trochę przejaw braku szacunku dla siebie i dla tego pana? :o Podoba mi się jako facet, ale nie na przyszłość....tyle, że nie można mieć wszystkiego, wiem...

Powinnam zejść mu z oczu raczej czuję :( nie chcę, żeby się męczył. :(:( Tylko żal mi tak rzucać tę znajomość, a możemy się już nie zobaczyć.

może mnie chce tylko w******ć kto go wie? To mnie pocieszyłeś/aś :) Naprawdę.... ps.ktoś komu ufam twierdzi, że on się tak na mnie patrzy... Ale co mu w głowie siedzi kto to wie ...

Nie zrozum mnie źle. Nie nakłaniam Ciebie do niczego złego, po prostu w życiu nic nie jest takie, na jakie wygląda.

no tak...więc dobrze, że mam opory. :( Jako mężczyzna jest fajny, ale do wiązania się :(...ech Tylko, że ja z nim nawet nie rozmawiałam, tyle co zdawkowo.

Rozwiazanie jest proste, porozmawiaj z nim, zeby tez Cie jak mieso potraktowal i po sprawie, oboje bedziecie miesem dla siebie i bedziecie mieli rownie duzo przyjemnosci z tego, proste ? :)