Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fanka Realu to

Polecane posty

Gość gość

facet o imieniu Adam lat 49

Gość gość
a nie, bo Zbycho, lat 52 masz c*****y wywiad:O

Gość gość
cześć Karolina, a ja jestem Romeo lat 12

Gość gość
A ja akurat uważam ze prawdziwy Ronaldo Luis de Nazario Lima był o wiele lepszym piłkarzem niż przereklamowany Cristiano który na moje oko tak naprawdę jest wart ok.40mln euro nie więcej

Gość gość
tak, ale kobietą, nie facetem jakim ty jesteś

gość A ja akurat uważam ze prawdziwy Ronaldo Luis de Nazario Lima był o wiele lepszym piłkarzem niż przereklamowany Cristiano który na moje oko tak naprawdę jest wart ok.40mln euro nie więce ______________ Niektórzy też tak mówią. Nie uważam jednak, żeby CR7 był przereklamowany.

Gość gość
To prawda real znany jest ze zniwieściałych piłkarzykóe, nadal się cieszysz?

Gość gość
pieldol się. Musiałbym zacząć od Call Rabbit 7

No mi do głowy przychodzi przynajmniej dwóch. W tym jeden cienki rezerwista, a mianowicie wielce rozgoryczony Iker. Do tego oczywiście płaczek Krystyna

Sytuacja jest taka, że Mou poleciał m.in. za to, że go posadził, i m.in. za to samo poleci Carlo, dlatego wystawia go przynajmniej poza ligą. Bo Iker jest kapitanem i legendą. I na myśl o nim mali fani i małe fanki realu mają tak wilgotno w majtusiach jak on oczka. Więc musi, musi grać. Bo sprzedaż koszulek i w ogóle. Legenda Realu to może być plastuś Hierro. O międzysłupku też będzie głośno, ale koleś nie ma takiego charakteru.

Gość gość
fanka Adam nie zmieniaj tematu

fatum_separatum - Dobra, nie pieprz już tych samych bzdur, co przeciwnicy Ikera z realmadrid.pl I oni się kibicami nazywają. Posadził go z innej przyczyny, chodziło o prywatne sprawy i o to, że Iker chciał zgody z Barcą, a Mourinho przecież nienawidził tego klubu, mimo że podobno zawsze był w jego sercu. ___________________________________ gość fanka Adam nie zmieniaj tematu ___ Jestem kobieta, debilu!!!

I pewnie Mou przekazał to Ancelottiemu, żeby Ancelotti trzymał stronę Mou, skoro Mou już nie ma nic wspólnego z Realem. Głupie z Ciebie dziewczę, Adam ;)

fatum_separatum 1. Jestem kobietą, mam na imię Karolina, głupku 2. Widać, że jesteś jednym z użytkowników realmadrid.pl jeżeli znasz już tego wspaniałego newsa o rzekomej zmowie Mourinho z Ancelottim. Zazdrościsz Ikerowi. A taka Sara Carbonero to nawet nie chciałaby się wysikać tam gdzie stoisz, więc zazdrościsz :D

Gość gość
jak ty jesteś kobietą to ja jestem facetem Boskiej Magdaleny Rozenek

Dziewczyno, od czasów Koseckiego, Moliny, Bejbla etc. kibicuję Atletico. Wysikać to ja Ci się mogę na poduszkę, abstrahując od tego, kim jest Sara Carbonara, bo obchodzi mnie to mniej od porannego klocka.

Gość gość
nie na takiej, znamy się w realu Adamie

fatum_separatum - Ojej, to sobie kibicuj Atletico, to rywale mojego klubu, ale muszę im pogratulować sukcesu. W przeciwieństwie do Ciebie nie czuję potrzeby wyzywać kibiców rywali na kafe. No a Sara Carbonero powinna Cię interesować, bo to chyba najbardziej znana fanka Twojego klubu.

jestem fanką Radia Maryja: po pierwsze to ja nie czuję potrzeby wyzywania, raczej pisałem o faktach. Twoja merytoryczna indolencja i zacietrzewienie dały o sobie znać i gotowe ;) po następne: nie widzę potrzeby kibicowania kibicom zespołu, któremu kibicuję. Może to nienormalne z mojej strony, ale tak mam.

Gość gość
widziałem i nie mam zamiaru więcej mieć kontaku z tak wielkim brzydalem jak ty Adamie