Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam teraz zrobić

Polecane posty

Gość gość

mój facet pracuje za granicą i obiecywał, że w pazdzierniku do niego dołącze...ale chyba zmienił zdanie, ale k. urwa mógł mi to wcześniej powiedzieć, bo na początku pazdziernika miałam okazję wyjechać z koleżanką do pracy do innego kraju, a teraz co mam zrobić? :O dlaczego on jest takim egoistą, bardzo żałuję teraz, że z nią nie pojechałam, ale juz za późno :(

Gość gość
glowa do gory, na nim swiat sie nie konczy, nawet jesli nic nie wyjdzie z tego wyjazdu do niego, a wyjazd z ta kolezanka przepadl, to tak mialo byc widocznie znajdziesz cos jeszcze napewno, jakos sie ulozy, nawet jesli bez niego

Gość dorotka1234abc
co masz zrobić? Przecież to oczywiste! Zajmij się swoim życiem i zapomnij o tym panu, nie zależało mu na Tobie. Na pewno niedługo pojawi się taki, któremu będzie :-)

Gość gość
nie,ja juz w nic nie wierzę, jestem ostatnio w takiej rozsypce, że już nie mogę znieść tego życia :( to mnie boli, bo go kocham...

Gość Heniuś
" bardzo żałuję teraz, że z nią nie pojechałam" - jak coś robisz, to nie żałuj tego, bo to bez sensu, zaraz położysz się na kanapie i będziesz czekać aż pan Ciebie weźmie do siebie :) Gdybym ja miał czegoś żałować, tobym tego nie robił. Przecież gdybyś pojechała to Ty byś była egoistką a on żałującym, że wyjechał do innego kraju kafetarianinem :)

Gość dorotka1234abc
No nie wiem... czy przyjaciel by tak postąpił? Ja uważam, że nie. Skoro jesteście parą, a on nie zachowuje się nawet jak przyjaciel to co to za związek. Trudne decyzje przed Tobą. Albo możesz przymknąć na to oczy i poczekać na kolejną taką sytuację, albo upatrywać w tym jego przysługi - bo w końcu im wcześniej skończy się nieudany związek, tym szybciej zacznie się kolejny lepszy! :-)