Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NAUCZYCIELKA PEDOFILKA

Polecane posty

Gość gość
ciekawe czy pojdzie siedziec szmata oby tak

Gość gość
to jest chora umysłowo baba pedofilka zycze jej śmierci

Gość gość
o nauczycielkie co bachora zrobiła dziecku

Oto ludzie - potępiający miłość. Rozumiem was ale powiedzcie że tych co mordują miłość też kochacie.

Gość gość
niech ktos powie, jak myslicie pojdzie do pierdla suka ??

gość - żal ci d**ę ściska że dwójka ludzi się r*****a? Za pół roku pózniej jakby zrobił jej dziecko nie było by żadnej sprawy więc o co chodzi? G***o zamiast mózgu? Aha rozumiem.

Gość gość
syn-g***a TY jestes GÓWNEM. to jest pedofilka i nalezy sie jej kara,,, i tak owszem za pol roku OK ale nie teraz bo teraz jeszcze nie ma 15 lat. i mysle ze jestes pedofilem jak ta stara suk****ała nauczycielka

Gość ja TylkoNaChwile
mnie osobiście też to bardzo dziwi te kometarze jak w necie czytam jak niektorzy (wiekszosc) bronia tej baby, jak by facet to zrobił to byłby przestępcą i do wiezienia szedł by na 20 lat albo i dłuzej.... nie rozumiem i nigdy nie pojme... ale mam nadzieje ze dostanie ta pani zasłużoną kare - długich lat w więzieniu.

Gość jokeman77gdansk
synek niech ci jakis nauczyciel córeczke je--bie (oile masz lub bedziesz miał) co noc i zrobi jej bachorka wtedy pogadamy :)

A jakby jedna godzina została do lat 15? Dlaczego chcesz tylko karać? A jakby nagle na ciebie kara spadła? Wiesz kim ja jestem - twoim najgorszym koszmarem który lubi karać ludzi nie więzieniem ale tragedią i nieszczęściem i wierz mi jestem jeszcze gorszy od ciebie. Przy mnie twoja gadka to jest mowa aniołka. Do zobaczenia.

Gość gość
ale NIE została. koniec.kropka

Gość gość
Jaka pedofilka, gówniarz ją uwiódł i wykorzystał! Takie są fakty, potwierdzone przez biegłych i znajomych szczeniaka.:classic_cool:

Gość gość
w ameryce odrazu do gazu by ja dali albo na krzesło. czasem az zal ze tego w PL nie ma. szkoda

Gość jokeman77gdansk
synkowi cos sie poprzestawiało w baniaku :D

Wracając do autorki to jest chora psychicznie bufonka, tępota aż bije jej spod kopuły pod którą mieści się kalendarz i daty. Kara śmierci hahahahahahahaha Czytam i się śmieję jak głupim trzeba być, ciekawe czy nienawidziła by jej tak samo jakby gościu był godzinę po 15 urodzinach, według tego co pisała nie miała by prawa już jej nienawidzić, to jest jednak prawda że na kafe siedzi największy debilizm jaki można w życiu spotkać. A wracając do tej nauczycielki - p******a bo nie używała zabezpieczenia, dostanie z całą pewnością grzywnę, symboliczne zawiasy, zakaz kontaktu z młodzieżą.

Gość prazonypopcorn
Synu zaprawdę powiadam ci niewiesz co mowisz

S********j głupi gościu - dość mam na dzisiaj rzygania od buraków takich jak wy. Koszmarnej nocy wam życzę a sobie pięknej i spokojnej.