Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dopadłamniebezsenność

Nie odzywa sie

Polecane posty

Gość Dopadłamniebezsenność

Witam. Mam chłopaka który mieszka za granicą, planujemy wspólną przyszłość. W piątek miał przyleciec do Polski,prosił mnie zebym wyjechała po niego na lotnisko,ale ja niestety nie mogłam,poniewaz miałam inne obowiązki. Rozmawialiśmy przed dzien wyjazdu i mówiłam mu ze raczej nie będę miała czasu się spotkać i od tamtej pory on milczy,to jest do niego niepodobne. Zastanawiam się czy obraził się za to,ze nie mam dla niego czasu,przyznam ze nigdy pierwsza do niego przez ponad rok znajomości nie zadzwoniłam,ani nie napisałam,to on zawsze się pierwszy odzywał. Teraz nie wiem co się z nim dzieje, chciałabym się was zapytać czy zadzwonić do niego i się zapytać o co chodzi i czy w ogóle zyje, wiem ze to moja wina,bo powinnam znalezc dla niego trochę czasu.

Gość gość
napisz albo zadzwoń. normalne chyba.

Gość gość
No ja też tak mam, że tylko on dzwonił przez ostatni rok i ostatnio chłopak się zbuntował. Nie pisał już dobre dwa tygodnie, a ja wysłałam 3 smsy i sama domyśliłam się, że to było trochę nie fair z mojej strony. Przy ostatniej wiadomości napisałam, że wiem, że on może się z tym czuć źle i to tak wygląda jakby tylko jemu zależało, ale mi też zależy i postaram się poprawić. Zaraz dostałam odp. od niego. Jest już dobrze. Chciałybyśmy, żeby o nas zabiegali, ale panowie też chcą żebyśmy troszkę za nimi pobiegały. Związki na odległość są bardzo trudne, często nie da się powiedzieć czegoś ważnego od razu i żal może narastać.