Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta prawda

10 rzeczy o mnie

Polecane posty

Gość ukryta prawda

1. Jestem wykształcona a. szkoła zawodowa: kucharz b. technik organizacji usług gastronomicznych c. technik prac biurowych d. technik rachunkowości e. w trakcie studiów: kulturoznawstwo 2. Mam prawo jazdy kategorii B 3. Mam 2 grupę inwalidzką 4. Znam trzy języki obce 5. Jestem pracowita 6. Jestem szczera 7. Jestem uczciwa 8. Jestem komunikatywna 9. Jestem odpowiedzialna 10. Jestem inteligentna

Gość gość
No i co , w związku z tym?

Gość vaniliowa mandartnka
1) jestem ładna, 2) jestem zgrabna, 3) mam dobry gust, 4) jetem wykształcona 5) nie jestem uzależniona od samochodu, lubię chodzić pieszo, 6) chciałbym mieć swój dobrze prosperujący butik, 7) w*****a mnie to że muszę pracować dla kogoś, bo do pokorynych to się nie zaliczam, 8) lubię dzieci ale cudze i na chwilę, swoich nie chcę, 9) nie tyję, 10) chciałabym mieć faceta z dobrze prosperującą firmą, albo zaradnego księdza - zwyklakom dziękuję

Gość gość
a co to ogłoszenie matrymonialne i wykaz swoich zalet i wad????

Gość vaniliowa mandartnka
Szukam faceta od 10 lat, ale niestety żaden się nie kwalifikuje, mało teraz zaradnych mężczyzn :)

Gość prawictwo pospolite125
1. Jestem prawikiem 2. Jestem Chomikiem 3. nie lubię chodzic pod pryszcznic zimą 4. nie jem słodyczy i nie słodze 5. zawsze wstaje około 8:30 - nie ma znaczenia czy jest Sroda , czy Niedziela 8:30 to jest moja godzina 6. nie mam prawa jazdy 7. nie lubie brzydkich dziewczyn ( Marta żmuda trzebiatowska mi sie podoba , ale doda, cichopek i mucha to dla mnie wiejskie dziołchy)

Gość Prawda o mnie
1) Jestem trzydziestolatkiem 2) nie mam pracy 3) nie mam dziewczyny 4)nie mam szkoły 5) Nie jestem bogaty 6) mam zbyt wybujałą wyobraźnię 7) ale jestem kreatywny 8) znam biegle język angielski 9) Jestem katolikiem 10) Jestem impulsywny

Gość gość
1.mam skłonności do jo-jo i właśnie teraz ważę najwięcej w swoim życiu 2. mam strasznie przystojnego męża, który na dodatek jest bogaty, duzo zarabia, mamy mieszkania i fajne życie 3. ludzie mnie kochają, zwłaszcza mężczyźni z którymi byłam, zawsze nosili mnie na rękach i dawali co mogli 4. nie pracuję, bo nie muszę, mąż się cieszy kiedy jestem w domu, 5. kilka tygodni temu poroniłam i mi czasem smutno i jałowo...praca nad dzieckiem podszyta jest teraz lękiem, że się powtórzy 6. chciałabym potrafić kochać do szaleństwa, ale nie potrafię 7. jestem bardzo wrażliwa czasem zbyt skoncentrowana na sobie, ale pracuję nad sobą 8. jestem silniejsza niż większość ludzi, odradzam się niczym Feniks z popiołów, może dlatego ze mniej się przywiązuję emocjonalnie niż inni 9. nienawidzę litości kierowanej w moją stronę, to budzi we mnie agresję 10. staram się nikomu źle nie życzyć, ale ktoś kiedyś bardzo mnie skrzywdził i ciężko mi czasem nad tym panować...to sprawia, że nie czuję się do końca dobrym człowiekiem...