Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gościu 221

Czy zdarzyło się że ktoś widział

Polecane posty

Gość Gościu 221

Jak się kochacie a wy o tym nie wiedzieliście dopiero po wszystkim się wydało, lub świadomie kochacie się jak ktoś patrzy?

Gość gość
Zdarzyło się na plaży. Siadłem okrakiem i smarowałem mojej pani plecy. Starannie, właściwie to był masaż. Wykorzystałem, że znajomi poszli do wody i na spacer, odsunąłem majteczki nieco na bok i wszedłem w pipkę. Pomruki niezadowolenia zamieniły się w łagodne jęki rozkoszy. A tu ups, znajomi nagle się pojawili, nie od strony wody, ale zza wydm. Lepiej było zasłonić ręczniczkiem niż wyjąć i kontynuowałem smarowanie. Po chwili dali mi nieznaczny gest sygnalizujący, że wiedzą o co chodzi, ale tak, że moja nie widziała. Po czym się odwrócili więc jeszcze trochę pomasowałem, powierciłem się i w końcu zostawiłem z odsłoniętą zupełnie pupką – majteczki i tak dosyć wycięte przerobiłem na stringi. I tak już zostały, a na drugi dzień zostały już kupione normalne plażowe springi, a ile wcześniej było na to namawiania..

Gość puchaty bąbelek
w akademiku to norma...

Gość Sexfan
W lesie w aucie bardzo często widziałem jak pary uprawiały sex. To moje hobby jeżdżę rowerem po leśnych dróżkach a tam w co drugiej autko z parką w środku oj dzieje się dzieje

mi się zdarzyło że jechałem rowerem a koło auta zza rogu sikała jakaś kobieta wypięła się w moją stronę i widziałem że miała założone stringi na d***e (pewno zdążyła je założyć)

Gość zbyhhh
ja kiedyś u mojej dziewczyny w pokoju jechałem ją od tyłu w biały dzień a jej mama spała obok w pokoju i się ozywiście obudziła i taka zaspana wchodzi bez pukania a my nawet się nie zorientowaliśmy i kiedyś przy kolacji opowiedziała to swojej córce

Gość gość
jak studiowalam poszlam do kumpla bo mialam straszna chcice on mieszkal z kumplem nawet nie zauwarzylismy jak on wszedl tak bylismy soba zajeci dopiero jak bylo juz po wszystkim to go zauwarzylam ,a ze bylam rozgrzana to szybko go w sobie mialam