Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakasZkads

pominiecie tabletki anty w pierwszym tygodniu

Polecane posty

Gość jakasZkads

Witam. Od dłuższego czasu stosuję antykoncepcje hormonalną. W zeszłym tygodniu w środę zaczęłam nowy blister, w sobote poszlam na impreze i zapomniałam zażyc wieczorem tabletki. zorientowalam sie na drugi dzien, jak mialam zazyc kolejną. Oczywiscie wzięłam dwie na raz. Stosunek odbywalam i przed impreza i rowniez w niedziele i poniedzialek. I tu jest moje pytanie. Czy mogę się w tym momencie patrzyc na popularny kalendarzyk małżeński? Poniewaz obliczylam mój cykl menstruacyjny, i wyszlo, że od soboty do jutra mam dni niepłodne. Ale nie wiem, czy to się liczy, gdy zażywam hormony? Albo może chroni mnie to jeszcze hmm... dodatkowo? Bardzo proszę o pomoc

Gość gość
:o W jaki sposób działają tabletki antykoncepcyjne?

Gość jakasZkads
prosze o pomoc a nie jakies glupie pytania.

Gość gość
Głupia to jesteś Ty i Twoje pytania. :o Dni płodnych NIGDY się nie wylicza. Podczas stosowania antykoncepcji owulacja może zostać odblokowana w dowolnym momencie i nie ma najmniejszego znaczenia kiedy by wystąpiła gdyby nie stosowano antykoncepcji hormonalnej. TO JEST WIEDZA PODSTAWOWA!!!

Gość jakasZkads
kto pyta nie błądzi,a ty jestes wyjątkowo arogancką osobą. Znalazłam sie na tym forum zeby uzyskac jakies informacje poniewaz 1000 razy wklupując w google te same pytania nie uzyskuję konkretnej odpowiedzi na akurat moje pytanie. Nie bede nikogo ponizac, ale wyjatkowo niemile jest ze odpisujesz, aby mnie sprowokowac do kolejnych pytan a nastepnie obrazasz. Dziekuje w takim razie za odpowiedz i zycze innym osobom potrzebującym konkretnej odpowiedzi na czasem dziwne pytania, aby nie natknęli sie na Ciebie bo widac jak bardzo lubisz wyzywac sie na internautach. Pozdrawiam ;)