Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piję kawę i myślę

Przeraża mnie co ludzie jedzą

Polecane posty

Gość gość
gość 12.14 - i co poszłaś już robić ten dźemik czy coooo ? :)

Gość gość
No przecież możesz zorbić dzemik owocowy ze stewia i masz bezcukrowy, kobieto rusz troszke ta swoja kopułą bo pomyślę ze Twój łeb towarzyszy ci tylko jako element dekoracyjny.

Gość mrÓfkaaa
Daj spokój przeiceż i tak nie przkonasz kogoś takiego :) to nie ma sensu, czego byś jej tutaj nie wkleiła to i tak sie do czegoś doczpei, niech wpiernicza ten swój dzem z tona cukru i niech ma sie zdrów :)))))

Gość hksjdijheidhj
a ja takie fajne kulki jem :P

To ludzi sprawa co jedzą i niezdrowe żywienie nie zawsze równa się otyłości. Często jest wymuszane przez pracę

Gość gość
Co jest wymuszone przez pracę ? otyłość ? :)

Gość gość
dżem ze stewią? buhahaha! to poczekam jak ty zrobisz ten dżem ze słodzikiem i podzielisz się wrażeniami. i jaki to przepis- dwie łyżeczki stevii na kilo owoców? :D napisz też jaka jest trwałość i jak to się przechowa przez zimę:D ale durne te babska dzisiaj- będą robić "dżemy" z suszu albo ze słodzikiem, bo to takie niezdrowe zjeść 5 łyżek czemu raz na ruski rok:D

Gość ta wyzej ma zryty beret
Lepiej się nic nie udzielać, przcież widać ze to jakaś idiotka :-o

Gość gość
Dobra nie posrajcie się już z tą zdrową żywnością, bo i tak wszyscy umrzemy.

Gość gość
no pewnie że wszyscy umrzemy, ale ja przynajmniej nie będę srała w pampersy i obciązała rodziny która będzie musiała się mna opiekować a bede sprawna do pozniej starosci :) A Ty no cóż... :D

Gość gość
mój dziadek ostro chleje od 50u lat zatruwając zycie rodzinie. teraz ma 90 i jest zdrowy jak koń i żwawy jak 60latek. na świecie nie ma sprawiedliwości i takie mimozy co się nad sobą trzęsą jedząc pseudo dżemy z suszu, to pierwsze lądują w osranym pampersie:D

Gość żółta latarka
Śmieszy mnie to przesadzanie ze zdrową żywnością. Ja też nie jem fast foodów, bardzo rzadko kiedy, ale żeby też ograniczyć sobie słodycze? Nasz organizm potrzebuje wszystkiego - czerwonego mięsa, tłuszczy, cukrów, soli i alkoholu też(chodzi bardziej o wino czy piwo, ale mały kieliszek wódki raz na jakiś czas też nie zaszkodzi). Ludzie, którzy przesadnie dbają o zdrową żywność często umierają wcześnie.

Gość gość
nie oszukujmy się- jak tyjecie od byle czego, macie problemy z trawieniem dzisiejszych zmutowanych zbóż[a inne już nie istnieją, bo niestety samoistnie skrzyżowały się z mutantami i takiego żyta i jęczmienia itd jak kilkadziesiąt lat temu już po prostu nie ma], to macie słabe nieprzystosowane do obecnych czasów organizmy i pierwsi pójdziecie do piachu..

Gość gość
gosc 13:38 bo Twój dzidek zył jeszcze w czasach kiedy nie bylo tyle syfu w jedzeniu, a zobaczysz ile bedzie zylo nasze pokolenie :)

Gość żółta latarka
Dobra, nie licytujmy się kto pierwszy zejdzie z tego świata, bo tego nikt nie wie. Są ludzie, którzy źle się odżywiają i żyją dłużej. Podobno rak lubi zdrową żywność.

Gość gość
zdrowa dieta jest bardzo ważna, b o w dzisiejszych czasach to pozals ie boze co ludzie wsadzaja do ryja.

Gość gość
1.zgadzam się z Moorland w 100%, nie będę powielać jej postów. 2. Ciekawe jak Ci wszyscy krzykacze o etyce odnoszą się do leków. Rozumiem, że będzicie woleli umrzeć na zapalenie płuc czy zawał, niż wziąć jakikolwiek lek, bo przecież wszystkie są testowane na zwierzętach? Czy żrecie leki nie patrząc na to, bo przecież na pierrwszy rzut oka nie widać, że ktoś to testuje na szczurach i myszach? To taka trochę podwójna moralność, ale. Jak sobie chcecie...

Gość gość
przesada w żadna stronę nie jest dobra