Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniejcukru

dieta niskoweglowodanowa

Polecane posty

Gość mniejcukru

Hej, od jutra chce się wziąć za siebie. Przede wszystkim ograniczyć słodycze, białe pieczywo makarony oraz produkty mączne, do których mam słabość i zastąpić je pełnoziarnistymi produktami. Do tego zumba, którą uwielbiam i może raz w tyg basen. Teraz ważę 68 kg przy wzroście 170. Mam nadzieję że uda mi się zrzucić jakieś 10 kg. Ktoś ma ochotę? Zapraszam do przyłączania się i wybrania swojej aktywności fizycznej http://organizu.je/g/71ca6

Gość ViolaMisiek
ja się przyłączam, wzrost 165, 72 kg :/ kocham słodycze i muszę się od nich odzwyczaić, mam nadzieje, że do wakacji uda mi się wcisnąć w rozmiar 38 ;) a Ty Mniejcukru, ile sobie dajesz czasu ?

Gość mniejcukru
nie ma planu do kiedy chcę zrzucić zbędne kilogramy, wolałabym raczej wprowadzić dobre nawyki na całe życie :) Będę się starała co jakiś czas dodać tu jakieś fajne przepisy, jak masz jakieś pomysły Viola Misiek na coś pysznego do jedzonka to wrzucaj

Gość ViolaMisiek
no jasne, że lepiej na całe życie, ale ja się łudzę, że uda mi się to szybko, a potem już tylko będę podtrzymywać efekty :P ja do gotowania mam dwie lewe ręce, ale jak podasz jakieś proste przepisy, to chętnie skorzystam