Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciasteczko 2222

Mam problem z byłym mezem

Polecane posty

Witam pisze tutaj aby sie doradzic badz jak patrzycie na ta sprawe innym katem z byłym mezem mieszkałam do czasu jak poznał kobiete wczesniej nie interesował sie dziecmi a teraz gdy ma inna kobiete czuje ze dzieci sa przekupywane tak ze mama jest najgorsza Dzieci nie moze mi odebrac bo nie ma szans ale robi to tak zeby dzieci kiedys powiedziały ze chca mieszkac u taty nie daje pieniedzy tylko mam alimenty z fundusz jesli potrzeboje kupic i chcem sie złozyc z nim na poł to twierdzi ze nie ma pieniedzy a ja skad mam brac...? alimenty to swoja droga zauwazyłam ze dzieci juz nie opowiadaja jak u taty było czasem po jakims czasie powiedza ze tata to powiedział na moj temat w znaczeniu złym poprotu niszczy moj autorytet jako matka twierdzi ze dzieci maja brzydki ciuchy i kaze nosic ciuchy tylko od tatusia jak ida do niego ale on potrwfi kupic ciuchy w uzywanych ciuchach poplamione i potargane to wtedy jest ok moja córka i syn bardzo sie zmienili nie suchaja mnie co im kaze tego nie robia a wystarczy tylko jeden telefon od taty dzieci na bacznosc przy mnie syn mowi ze tego nosic nie bedzie od taty bo to jest brudne a gdy on powie ze ma to zabrac zabiera czy mam racje manipuluje dzieci zeby przeszły na jego strone?