Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to ciaza

Polecane posty

Gość gość

hej od trzech miesięcy nie uprawiałam seksu od tego czasu miałam trzy okresy trzeci właśnie trwa, okresy ze skrzepami dość sporymi, od wczoraj trwa okres boli normalnie tak jak zawsze.Czy istnieje ryzyko ciąży? test ciążowy robiłam wyszedł negatywnie. to chyba jakaś obsesja smutas.gifsmutas.gif

Gość gość
Test wyszedł by pozywywnie gdybyś była w ciąży w końcu byłby to 3 miesiąc więc ? Czemu wy tak dziwnie myślicie. Jeszcze trzy miesiączny okres ze skrzepami i ciąża???

Gość gość
Czyli to nie możliwe? test robiłam 7 tygodni po stosunku..

Gość gość
7 tygodni ?! To chyba wiadome,że ciąży nie ma. Jak możesz w ogóle tak myśleć? Test myślę ,że wykryje ciąże już po 12 dniach od stosunku chociaż mogę się mylić ,ale USG już odkryje zreszta o czym ja piszę NIE JESTES W CIAZY ,bo to tak jakbyś zapytała czy możesz urodzić nie będąc w ciąży?:)

Gość gość
jesteś naprawdę super dawno się nie spotkałam z tak miłą osobą, która normalnie ze mną o tym pogadała :) obsesja chyba to już jest okres mam regularnie co 34 dni

Gość gość
No to wszystko dobrze:) NIe myśl już o takich głupotkach:))

Gość gość
a czy może być tak ze podczas okresu mam większy opuchnięty brzuch?

Gość gość
pomysl logicznie, skoro piszesz ze od 3 miesiecy nie uprawiasz seksu i mialas okres normalnie co miesiac to jakim cudem mialabys byc w ciazy??? ja prdl, masakra

Gość gość
to nie możliwe chyba, tak ?

Gość gość
Napisałam już żebyś nie myślała o glipotkach:) Ile masz lat?

Gość gość
I powiedz mi 21 lat masz i czemu tak myślisz :) KIedys miałam podobnie może nie tak samo ale podobnie się zahcowywałam Słuchaj to są myśli natrętne mogą one powodować nerwicę natręctw wiem , bo sama przez to przechodziłam. NIe myśl tak ,bo popadniesz jeszcze w jakąś obsesja a z tego jest naprawdę ciężko się wyleczyć.

Gość gość
też myślałaś że jesteś w ciąży?

Gość gość
temu piszę o nerwicy natręctw ,bo zauważyłam ,że ciągle zadajesz pytania a napewno nie ? i pewnie w głowie sobie myślisz , a może jedna , a jak tak to co? WIem jak jest ,bo sama taka jestem:),ale spróbuj nie myśleć o tym ,bo w ciązy zadnej nie jestes!:) Tutaj jest ciężo o zrozumienie u dziewczyn wolą niekiedy na Ciebie najechać niż po prostu spokojnie wytłumaczyć :) Klaudia

Gość gość
Często myślałam ,że jestem w ciąży :D ,ale wiedziłabym ,że po takim czasie nie jestem to wiadome (wlasciwie nie wiem czemu ci to do głowy przyszło) , ale o innych rzeczach często głupio myślę tak jak na rozum i logiczne myślenie nie powinnam ,ale zmagam się od jakiegoś czasu z nerwicą natręctw i wmawiania sobie różnych rzeczy ,których nie ma.

Gość gość
Js chyba niepotrzebnie się nakręcam, nie mam żadnych objawów, wszystkie kobiety które mają dzieci na początku albo miały wymioty, albo wstręt do zapachów senność ja nie miałam zadnego objawu.Zrobiłam 13 testów ciążowych wszystkie negatywne.Okres w terminie normalny ze skrzepami boli.teraz mam biust powiększony ale nie wiem czy to może od okresu?2 dzień dziś??

Gość gość
NIE JESTEŚ W CIĄŻY ZROZUM! Proszę Cię przestań się nakręcać po co Ty robisz 13 testów? Przecież dobrze wiesz ,że w ciąży nie jesteś i koniec! Klaudia

Gość gość
nie jestes w ciazy, nie martw sie, pozdrawiam cieplutko

Gość gość
A objawy to wiesz Ja jestem w ciąży w 38 tygodiu i objawów przez całą ciąże nie miałam to takimi rzeczami się nigdy nie sugeruj ,ale nie jesteś w ciąży i uwierz w to w końcu. Klaudia

Gość gość
czytałam o tej nerwicy... Czy ja podświadomie mogę widzieć np. większy brzuch??

Gość gość
napisz do mnie na gg jak chcesz ,bo strasznie tutaj mi coś źle wchodzi za każdym razem ( moje gg 48964122 ) Klaudia