Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy na macierzynskim mamy niepracujace

Polecane posty

Gość gość

wstajecie rano przed dziecmi by sie ogarnac,umyc,umalowac,zjesc sniadanie itp? Czy spicie do oporu ile dziecko da? Ja siedze z dzieckiem 7 miesiac i tylko 2 razy udalo mi sie wstac przed dzieckiem chociaz ono spi ostatnio do 7,30 a wczesniej i do 8 potrafilo. Teraz za drugim razem wstalam tylko dlatego,ze musialam mu dac lek na czczo a on sie wiercil i potem od razu zasnal.i. jakos sie tak rozbudzilam. Nie potrafie sie zmobilizowac, tymbardziej, zebw nocy wstaje do niego czasem nawet co godzine. Klade sie spac ok 22-23. I dzien zaczynam razem z nim, potem wszystko w pospiechu jak on sie sam pobawi, glodna zabieram go na spacer, jem dopiero jak wrocimy i on pojdzie spac,bo na spacerach znudzilo mu sie spanie.

Gość gość
Wstaje razem z synkiem. Jak zje wtedy ja idę do łazienki ubrać się umyć pomalować. Za dnia śpi mało bo 3-4razy po pół godziny. Syn ma niespeła 5 miesięcy

Gość gość
wstajemy o 7 - zawsze, nawet jak corka chcialaby spac dluzej. potem je sniadanie, ja ide pod prysznic, potem ja jem. w tym czasie corka sie bawi, potem ma krotka drzemke przed 2. sniadaniem, ja wtedy podgotowuje obiad, robie pranie, potem 2. sniadanie i spacer. po spacerze obiad, po obiedzie drzemka, wtedy ja jem, potem zabawa - przewaznie ja cos robie, a corka bawi sie obok, potem podwieczorek, wspolna zabawa, kolacja, kapiel i spac ok. 20. corka ma rok. wieczorem mam czas dla meza, czasem na spacer z psem, mycie garow, obiad na kolejne dni. sprzatanie w weekendy.

Gość gość
nigdy na myśl mi nie przyszło wstać wcześniej... wstaje z synkiem - prysznic biorę wieczór jak śpi nigdy rano a pomalowac się czy umyś włosy to przecież nie problem.. no i tak cały dzień robię wszystko z nim - spacery obiady pranie itd

Gość gość
Wstaję godzinę wczesiej,przewanie ok.6. Myję się,jem,czasem coś ogarnę i dopiero mała się budzi. Makaż i włosy robię na spokojnie jak ogarnę dom i mała jest spojojna. Bo niestety mało śpi w dzień. Raczej są to krótkie drzemki. Jeśli mąż idzie do pracy na popołudnie,to wstajemy razem z córką,czyli 7-8. On się nią zajmuje a ja jem i dprowdzam się do porządku :-) itp.