Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy tego dość

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Jestem z moim chłopakiem od 10 msc. Od niedawna jego matka traktuje go po prostu jak śmiecia: pomiata nim, wyzywa, nawet przy mnie, bez konkretnego powodu...z kolei dla mnie jest bardzo miła, nazwałabym to nawet przesadną czułością: przytula mnie, głaska (pomijając już fakt, że jestem dorosła a ona traktuje mnie jak małe dziecko). Poradźcie mi co mam zrobić żeby zmieniła swoje nastawienie do syna, bo to zaczyna być dołujące dla mnie i tym bardziej dla niego. dodam jeszcze, że nazywa mnie swoją córeczką i może się to wiązać, z tym że nigdy nie miała własnej.

Gość gość
To nie ma nic do rzeczy. Liczę na poważne odpowiedzi i Waszą pomoc.

Skoro liczysz, to napisz czy seks był czy też nie, może w tym jest klucz.

Gość gość
wg mnie ona jest falszywa dla ciebie. Nim pomiata, bo ma taki charakter, ze bedzie pomiatac wszystkimi wokolo siebie, a przy Tobie udaje mila.Jesli bys zamieszkala w domu tesciowej to wtedy bys poznala jej prawdziwa nature. Ona gra przy tobie jaka jest wspaniala.

Gość gość
co za różnica. ja tu piszę o zachowaniu matki do syna.

Gość gość
to prawda, jak mnie nie ma u nich w domu, to jest ciągła awantura o wszystko. co mam zrobić w takiej sytuacji?

Gość gość
a czy twoj chlopak moze sie odizolowac od mamusi? Wyprowadzka?

Gość gość
tak by było najwygodniej ale nie jest bez serca. Jego mama ma stwardnienie rozsiane i potrzebuje opieki.

Gość gość
nie chcę jej mówić wprost, że źle robi i nie może tak traktować swojego syna, bo z Maćkiem chcę spędzić resztę życia i nie chcę żeby nasze relacje się popsuły a obawiam się, że tak będzie.