Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba tak zrobię

chyba poszukam sobie kogoś do łóżka

Polecane posty

Gość chyba tak zrobię

wiem, że to niezbyt dobry pomysł (szczególnie biorąc pod uwagę fakt, żem dziewica), ale kurde popęd coraz silniejszy

Gość chyba tak zrobię
Północ Polski. frodobagins bardzo lubię Władcę Pierścieni ;) z racji niewielkiego doświadczenia zachcianek nie mam wyszukanych

Gość gość
strzelam gdansk! :P ale wygladasz na malolate... :)

Gość chyba tak zrobię
Nie, nie Gdańsk, nie Trójmiasto, ogólnie nie nad morzem. Małolata? w pewnym sensie tak ;p 22

Gość frodobagins
A z kad możesz wiedzieć czy malolata hejterska c***o , nawet się nie opisała i chyba zapomniala wstawić jakiegoś zdjecia jeśli myśli o czymś na poważnie

Gość chyba tak zrobię
jeśli będę szukać na poważnie to na pewno nie wstawiając zdjęcie na ogólnopolskim forum

Gość frodobagins
Wstaw to znajdziesz multum wielbicieli chyba że zapomnialas ich odebrac z mięsnego.

Gość chyba tak zrobię
odebrać z mięsnego zdjęć czy znajomych? jeśli próbujesz mi pojechać to raz: pisz po polsku, dwa: pasztetem ani wieprzem nie jestem :p

Gość chyba tak zrobię
a niech to! ;p

znaczy wiesz, mozesz do mnie przyjechac... :P przenocuje cie zobaczysz wawe a jutro sobie wrocisz... :D:P ahhaha

Gość chyba tak zrobię
w sumie to odległość nie przeraża :P w weekend, ok ;P?

planowalem wyjechac, takze mozesz sie zabrac +160 na wschod... :P ale czeka cie przeprawa z moja mama, takze sam nie wiem... :P:)

Gość chyba tak zrobię
podobno umiem sobie zjednywać ludzi, mama mi nie straszna :D

Gość gość
szukaj,szukaj, może ja też dawno temu powinnam była to zrobić, zamiast czekać nie wiadomo na co....

to ostania sprawa... :P jak prowadze, a jezdze po nocy, to lubie jak dziewczyna mnie karmi... :P :) hehe :P podolasz??? :)

Gość gość
to ostania sprawa... jezyk.gif jak prowadze, a jezdze po nocy, to lubie jak dziewczyna mnie karmi... jezyk.gifusmiech.gif hehe jezyk.gif podolasz??? usmiech.gif Hehe, a to dobre, taki fetysz?

Gość chyba tak zrobię
ja nie czekałam nie wiadomo na co, po prostu tak wyszło. mimo tego, że jestem dziewicą a swoje lata (jak na te czasy ;p) mam, to jakaś pruderyjna czy cnotliwa nie jestem :) zbrezniku podołam - jak mnie ośmielisz :D

"Hehe, a to dobre, taki fetysz?" nie.......... nie fetysz....... po prostu patrze czy sie o mnie troszczy....... to byla aluzja do zwiazkow tak w ogole. niepotrzebnie to pisalem... :P:)

Gość gość
Niby racja, ale z drugiej strony ja chyba wolałbym mieć przyjaciela niż kawałek mięska do łóżka. Wiadomo ma się nie raz ochotę poszaleć, wyzbyć się zasad, ale jakoś u mnie by to chyba nie przeszło, żeby tak sobie szukać faceta do zaspokajania potrzeb.

Gość chyba tak zrobię
czyli kucharki szukasz ;) ;p?

Gość gość
Właśnie nie, mnie rozbawiłeś co prawda, ale raczej w pozytywny sposób;) No i właściwie to nigdy nie karmiłam faceta:)

Gość chyba tak zrobię
zbreznik nie weim, czemu to robię, ale: chybatakzrobie@gmail.com tak na szybko założyłam

nie, nie kucharki. silnej kobiety, majacej swoje zycie i swoje zainteresowania z ktora bedziemy sie rzneli w nocy jak dwa kroliki a w dzien bedziemy dobrymi przyjaciolmi... juz mnie nie ma... :) papapa... :P:)

Gość chyba tak zrobię
wiadomo, każdy szuka prawdziwego uczucia... nie mam pojęcia, czy taka relacja by się u mnie sprawdziła i czy byłabym w stanie odciąć uczucia od fizyczności. ale chyba jestem w stanie spróbować