Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zchanbiony

koleżanka mnie pobiła

Polecane posty

Gość zchanbiony

Bylo tak że od pewnego czasu miałem ochotę na kolezanke, umowilem się z nią na piwo u mnie w domu , wszystko bylo by dobrze gdyby, ale przed spotkaniem z nią kupiłem wiagre i wsypalem jej do piwa (5 tabletek) po wypiciu piwa poprosiła o jeszcze 1 i wtedy się zaczęło, najpierw dostałem plaska w twarz potem zaczęła mnie okładać pięściami zupełnie bez powodu , kiedy skończyła płakała się i powiedziała że boli ja c**a byłem na nią zły , i chciałem ją wyrzucic z domu, kiedy zdjęła spodnie i powiedziała że nie da się w******c ale mam wyliczać jej cipe do białej kości , ją się niezgodzilem to rzuciła się na mnie , a kawał zdziry z niej jest głowę wyższa i waży z 30 kg wiecej . Tak więc dostałem wp*****l mam 2 lima pod oczami i wstydzę się iść na uczelnie...

Gość gość
hahaha :) jakieś wnioski ? :D:D

Gość gość
to po co wrzucałeś jej wiagrę, żeby stanęły jej wargi albo suty?

Wnioski? Niczego nie do piwa nie dosypywać. :P I bez tego rżną się jak opętane. :P Po jakiś gów​nach, wiadomo co takiej odbije. :O Łapami zacznie machać a przecież przypi​erd​olić nie wypada.

Gość zchanbiony
Ona podobno coś na mnie szykuje dobrze że kupiłem gaz pieprzowy niech się zbliży na odległość 5 metrów a niezawacham się go użyć

Tam, koleżanka. Mnie zaatakował własny taboret, wyobrażacie sobie? Stał spokojnie w kącie, gdy ja chcę do lodówki, rzucił mi się pod nogi. Mój własny taboret, 😭 , sam go wybierałem 😭

Gość gość
Jesteś czystym frajerem hahahaahahah frajer z papierami

Gość gość
zapraszasz d**e do siebie i dostajesz oklep wniosek jest jeden jesteś nieudacznikiem

Gość hakuna matata124
najlepszy temat na kafe, dawac