Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idenapolicjekakjakj

policja

Polecane posty

Gość idenapolicjekakjakj

Słuchajcie mam problem. W lipcu b.r. wplacilam na poczet wynajmu mieszkania 200 zł zaliczki. Dostalam pokwitowanie wplacenia zaliczki. Niestety okazalo sie ze wlasciciel naginal prawde z kosztem rachunkow ( mowil ze ok. 200 zl miesiecznie okazalo sie ze ok.350 wynosza co miesiac) i rozmyslilam sie. W miedzy czasie wyprowadzialm sie do innego miasta bo los tak mnie rzucil - prosze tego faceta o zwrot zaliczki na konto ( mimo iz wplacalam mu do reki) bo nie bede jechac tyle drogi a on ze NIE. Moze mi oddac, ale chce osobiscie - nie chce przelac na konto. A ja na pewno nie bede jechac. I tak przez te 3 miesiace facet ten nie chce mi oddac moich pieniedzy. Uwazacie ze powinnam pojsc na policje o wyludzenie? Moze te 200 zl to malo, ale ucieklam od meza wraz z dzieckiem i dla mnie to duzo. Nikomu nie bede robic prezentow w postaci 200 zl i to obcemu facetowi :/

Gość idenapolicjekakjakj
co robic?

Gość gość
Może zadzwoń do tego kolesia i powiedz, że jeśli nie odda to idziesz do prokuratora?

Gość idenapolicjekakjakj
napisałam mu już to, ale on ciagle milczy i wysyla mi maila o tresci : prosze przyjchac osobiscie po pieniadze, na konto nic nie przeleje. Ma pani czas do konca roku inaczej pieniadze przepadna" Nie bede sie tluc z dzieckiem po 200 z; ktore moze mi na konto zwrocic :( dziecko chce poslac na zielona szkole a tu taki dran kase mi blokuje