Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagmara88

zdradził przed ślubem

Polecane posty

Gość Dagmara88

Nie wiem co robić, jestem wrakiem człowieka...

Gość gość
z dwojga złego lepiej przed ślubem, niż po, mam nadzieję że kopnęłaś go w d**ę

Gość gość
kopa w d**ę mu załaduj

Gość Goscinnie Ona
Jesli zdradzil przed slubem to meza z niego nie bedzie!

Gość gość
dokładnie, lepiej przed ślubem. Potem już nie dostałabyś unieważnienia małżeństwa, a tak masz szansę na ślub z kimś normalnym

Gość Dagmara88
a chwilę obecną nic nie zrobiłam, wyprowadziłam się do hotelu, nie rozmawiam z nim i nie wiem co robić... Mieszkamy za granicą, za tydzień mieliśmy lecieć do Polski, bo ślub w Polsce. Chyba zaraz umrę z rozpaczy :(

Gość gość
popłaczesz, a potem weźmiesz ślub i będziesz udawała, że nic się nie stało - jesteś w końcu dziewczyną z Polski, czyli morda w kubeł i do roboty, a po robocie do garów!

Gość Dagmara88
na prawdę nie wiem co robić :( Nie rozumiem, dlaczego to się stało... Nie wiem czy dzwonić do rodziców i ich martwic, już nic nie wiem! Jestem z tym sama i to boli najbardziej :(

Gość gość
Zaproś mnie do hotelu to Cie pomszcze :classic_cool:

Gość zainteresowana kredytem
zrób pierogi :D

Gość gość
zostaw go, jak mu teraz wybaczysz, uzna, że ma pozwolenie. Potem będzie Cię notorycznie zdradzał

Gość Dagmara88
dodam jeszcze, że on ma na imię Azor :(

Gość gość
zadzwoń do rodziców, siostry czy przyjaciółki. Przebukuj bilety i leć jak najszybciej do domu

Gość Dagmara88
glupi podszyw! Zobaczyłam go jak w oglądał jakies p***osy na kompie i walił konia :(

Gość Dagmara88
ehh :( Śmiejcie się i dopierdalajcie, nie życzę tego nikomu...

Gość Dagmara88
z jednej strony Go nienawidzę, a z drugiej strony nie umiem sobie wyobrazic odwoływania wszystkiego!

Gość Dagmara88
z zemsty nie dałam mu dzisiaj jego ulubionej karmy i nie wyprowadziłam na spacer :)

Gość gość
no to rewolucję zrobiłaś :D🖐️

Gość gość
a skad sie o tym dowiedzialas?

Gość gość
jakie nieszczescie? o czym ty w ogole mowisz? jakby byl ostrozniejszy to nadal bylby twoim slodkim przyszlym mezusiem <3

Sam mi powiedział. Jesteśmy razem 7 lat, 16 listopada bedzie 6 lat, właśnie wtedy miał byc ślub... Mieszkamy razem od trzech lat, od początku tylko praca-dom, a jak były jakieś wyjścia, to tylko wspólne... Siedzę i wściekam się na siebie, że zgodziłam się na tą imprezę... Ja zrobiłam sobie z koleżankami babski wieczór w domu, a on z kumplami poszli w miasto, wrócił dopiero w niedzielę w nocy, a wczoraj mi to powiedział. Widzę, że ma wyrzuty sumienia, bo to nie jest typ faceta, który lubi imprezy i jednorazowe przygody... Nie wiem co mu wpadło do głowy, przecież dobrze wiedział, że nie wybaczę mu tego :(

Gość gość
Dagmara88 z jednej strony Go nienawidzę, a z drugiej strony nie umiem sobie wyobrazic odwoływania wszystkiego! xxxxxxxxxxxxx tak jak napisałam wyżej - typowa, polska głupia dziewucha - życie sobie zmarnuje, ale weselisko musi być!

Gość gość
nie pakuj się w to. zdrada boli i to niewyobrażak=lnie, ale masz jeszcze szanse na normalne życie z kimś innym, Bądz silna! pozdrawiam.

Gość moddy
Dlaczego jestes zla na siebie? Chcial zdradzic to zdradzil, jesli nie na tej imprezie to zrobilby to na innej. Przeciez nie twoim obowiazkiem jest go pilnowac.

najciężej wyobrazić mi sobie to całe odwoływanie, wszyscy będą pytać dlaczego, pewnie posypią się niezbyt przyjemne określenia, że jestem głupia bo to nie powód... Dzisiaj mi jego kumpel tak napisał... Że musiałabym być idiotką, żeby z takiego powodu odwoływać ślub... A ja jestem słaba psychicznie, nie potrafię nic zrobić :(

Gość moddy
Idiotka bedziesz jesli slubu nie odwolasz. A ten jego kumpel to taka sama patologia jak twoj narzeczony.

Gość gość
acha,to jesli zdrada nie jest powodem odwolania slubu,to co w takim razie jest wedlug Twoich znajomych i rodziny?

moi rodzice są wspaniałymi ludźmi, ale nigdy nie byli wylewni, nie tulili i nie całowali na kazdym kroku, tylko powtarzali, że człowiek uczy się na błędach, jestem dorosła, oni mi pomoga zawsze, ale decyzję muszę podjąć sama, nigdy by nie powiedzieli, że mam go zostawić, tylko powiedzą, że to moja decyzja co zrobie... A reszta rodziny nie zrozumie, poza tym chyba nawet nie chciałabym każdemu mówić co zrobił, dla mnie to jest wystarczająco upokarzające, a widok najblizszych, którzy patrza na mnie ze współczuciem, byłby nie do zniesienia...

Gość gość
odwolaj wszystko :O po co masz sobie zycie marnowac? :O jedno wyjscie z kumplami w miasto i mu od razu kutach ze spodni wyskoczyl? :O ja nie moge co za typ :O :O