Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Człowiek do wszystkiego może się przyzwyczaić

Polecane posty

do samotności do złego traktowania przez innych ludzi i innych nie przyjemnych rzeczy tak to już jest że dla części ludzi życie nie jest takie przyjemne i piękne [część] x a jakie jest wasze zdanie ?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Podobno ludzie przyzwyczajali sie nawet do Oswiecimia. &Shy Czesc Ble Ble

_BLE BLE_-Ludzie inni są szcześliwi, bo mają jakieś zainteresowania, cokolwiek. Ty byś mógł przykładowo chodować sobie konopie, miał byś roślinki..:p

Gość Zuzanna Amelia ææ
Jak zyjesz ? &SKY I skad taki temat ?

zuza jakoś żyje mam już 30 lat temat taki bo chyba się można do wszystkiego przyzwyczaić tak uważam

Gość gość
bleblak masz jakieś zainteresowania poza kafeterią?

_BLE BLE_-Pytam poważnie, co ty robisz cały dzień? czemu nie robisz czegoś sensownego, choćby zbieranie puszek. Masz rower, jedź gdzieś nad jezioro, zwiedzaj okolicę, k***a cokolwiek. Zastanawia mnie co taki człowiek jak ty, robi całymi dniami że jest taki nieszczęśliwy. Możesz się przecież wyspać, nie masz stresów, normalnie szczęśliwy człowiek powinieś być, a ty tylko jęczysz.

Gość kuj
a zatem mogę śmiało przyjechać do ciebie i co noc regularnie wpychać ci do japy i w d**ę mojego wielkiego ogóra nagrywając to wszystko aparatem marki canon zakupionym w 2008 roku w koluszkach

Gość Zuzanna Amelia ææ
kuj - Sika dwoch facetow w kiblu: jeden sika prosto a drugi rozpryskuje na boki. - A ty co ? - pyta ten pierwszy - fontanna ? - A bo wiesz , moja zona bierze w usta - No moja tez i co ? - Ale moja bierze widelcem

Gość gość
ja łowię ryby, grywam w golfa, poza tym lubię czytać klasykę literatury polskiej.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ble Ble a Ty jestes gruby czy chudy ?

Gość samotny prawiczekkk
Ja się nigdy nie przyzwyczaję. Może jeszcze gdybym potrafił sam siebie zaakceptować to jakoś to życie dałoby się znieść, ale ja nigdy nie zniżę się do poziomu akceptacji tego czym jestem, bo właśnie ode mnie oczekiwano, takie mi przygotowano przeznaczenie - miałem być zabawką dla alfów i betów, popychadłem i sposobem na proste dowartościowanie się. Nie dam się tym s*********m ludziom ani temu k******i losowi. Rodzicom natomiast z całego serduszka życzę śmierci w męczarniach :)

Gość samotny prawiczekkk
Jestem gdzie jestem i jaki jestem przez nich przecież. Nim człowiek uświadomi sobie, że pewne rzeczy sam może zmieniać, okazuje się na to za późno. Resztę wybiera się za nas. Mi trafili się wyjątkowo tępi i bezwartościowi ludzie. Gdyby mieli choć troszkę oleju w głowie, to dzisiaj i wyglądałbym inaczej i był (osobowość) całkowicie kimś innym.

Gość Lexi66
Fakt,do wielu rzeczy mozna sie przyzwyczaic,ale czy trzeba? Czy warto godzic sie na wszystko? A samotny prawiczekkk to jakos smutno odpisal,a co do rodzicow-coz...nie kazdy zasluguje na medal "rodzica roku"... Bleble-zobacz jak BSA o Ciebie dba...interesuje sie tym,co porabiasz,proponuje hodowle roslinek,chce zebys byl szczesliwy-takiego znajomego (nawet wirtualnego) ze swieca szukac ;)

rodzice zazwyczaj widzą w swoim dziecku wszystko co najlepsze i uważają je za najpiękniejsze więc pewnie nie widzą w tobie nic brzydkiego może powiedz im że masz problem z twoim wyglądem to może ci pomogą :)

Gość samotny prawiczekkk
Mi już nie można pomóc. Wszystko mogło wyglądać inaczej... Wystarczyło kiedy miałem 12-13 lat zaaplikować mi cykl sterydowy (hormon wzrostu i testosteron), powtórzyć go kilku krotnie na przestrzeni kolejnych lat, zadbać o moje żywienie a podawać mi jakieś przypadkowe g***a i dzisiaj byłbym innym człowiekiem. Byłbym nie dość że wysoki, to miałbym jeszcze duże prącia a to samo w sobie spowodowałoby, że ciężko byłoby mi siebie nie akceptować. Oczywiście rodzice powinni też dbać od początku o rozwój mojej osobowości i inteligencji. Skoro zdecydowali się na dziecko, to nie łaska temu dziecku poświęcać czas, zachęcać do nauki przydatnych umiejętności, rozwijać w nim zainteresowania które przydałby się mu w przyszłości, powinni mnie chronić przed toksycznym środowiskiem rówieśników, z którymi sami mnie zaznajamiali (dzieci ich znajomych). Jeżeli miałem wyrosnąć na porządnego człowieka, wypadałoby aby interesowano co się ze mną dzieje w szkole i po szkole, byłoby miło gdyby pierwsze etapy edukacji były pod ich szczególną kontrolą, można mnożyć i mnożyć ich winy. A teraz co? Najlepsze lata życia, były najgorszymi, zero perspektyw, zero możliwości, a to co jest w moim życiu jest najbardziej nie do zniesienia, nie może zostać zmienione ani naprawione.