Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Mama Rafała

Pomoc mojemu dziecku

Polecane posty

Gość Mama Rafała

Ludzie dobrej woli! Zwracam się do Was z prośbą o pomoc finansową, która umożliwiłaby zrobienie testów alergicznych ( alergia pokarmowa ) mojemu synkowi Rafałowi. Rafał ma 13 lat. Jest dzieckiem z autyzmem. Pięć lat temu nagle z miesiąca na miesiąc, zaczął przybierać na wadze. Nie wiedzieliśmy z mężem co się dzieje. Nasz syn zmienił się nie do poznania. Nie było to związane z przejedzeniem. Trafiliśmy do dietetyka w Klinice Zdrowego Żywienia. Dowiedzieliśmy się, że jedyną szansą, aby Rafał wrócił do normalnej wagi, jest podjęcie leczenia wprowadzając dietę wykluczającą produkty, których organizm nie toleruje. Jako dziecko autystyczne ma on syndrom tzw. ,,dziurawego jelita'', gdzie toksyczne składniki pokarmowe przedostają się do mózgu i zaburzają jego funkcjonowanie. Aby rozpocząć leczenie musimy zrobić specjalne testy pokarmowe. Są one wykonywane w Poznaniu, a ich koszt to 2000 zł. Nie jesteśmy w stanie sami sfinansować tych badań. Przyznam, że pierwszy raz pomyślałam o pomocy na forum. Chcę, żeby mój syn miał szansę wyleczenia tym bardziej, że już sam zwraca uwagę na swój wygląd, bo wchodzi w okres dojrzewania. Moi drodzy! Proszę o każdą złotówkę. Wierzę, że są jeszcze ludzie, którzy okażą nam zrozumienie. Tylko dzięki Wam mój syn ma szansę lepiej funkcjonować w życiu. My również staramy się pomagać innym ludziom i mamy nadzieję, że to dobro do nas wróci. Oto numer konta na które prosimy o możliwe wpłaty: 78 1240 1154 1111 0000 2137 3444.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować