Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

omijajcie AHE z daleka

Polecane posty

Gość gość

radze wszystkim omijać te uczelnie szerokim łukiem :D mimo niepochlebnych opinii, i tego że ta szkoła miała afere która była nawet w telewizji jako że produkowała magistrów za kase.(ale myślałam sobie że wpadli po prostu i nie można przesądzać że szkoła jest zła ;) ) skusiła mnie ta szkoła i zapisałam sie w Łodzi na tą uczelnie. a skusiła mnie ładnym wyremontowanym budynkiem, patio ale przedewszystkim ogromną liczbą kierunków do wyboru :D ale co ztego, zapisałam sie i sie okazało że zamkneli mój kierunek dowiedziałam sie dopiero w pazdzierniku goła :o mimo pisałam do nich i pytałam to nikt mi odpowiedzi sensownej nie udzielił, jedna osoba w mailu mi kazała nawet w formie podania sie zapytać :D dzwoniłam pytałam o kierunek 10 razy, taki tam burdel że każdy mi mówił co innego jedna że jeszcze sie lekcje nie zaczeły żebym czekała (i bym mogła tak sobie do listopada czekać) druga mówi że do mnie dziekan zadzoni nie doczekałam sie, każdy co innego mi mówił, a pytałam sie bo w pokoju studenta nie było mojego planu to byłam zaniepokojona. wkońcu sie wk****iłam i pojechałam tam osobiśćie mimo że mam bardzo daleko, czekałam,zrobiłam aż awanture i mi powiedzieli że zamkneli mi kierunek wziełam papiery i napisalam podanie o zwrot czesnego bo już trzeba było zapłacić a grosze to nie były :o i dostałam dzisiaj list od nich że jestem skreślona z listy tak jak chciałam (pisałam im że sie wypisuje z powodu zamknięcia kierunku) i ani słowa że mi kase oddadzą jakieś tam nawiązania były że jakbym ślubowanie złożyła to może by mi oddali, jakie ślubowanie? kierunku którego NIE MA? :D Apeluje, jak chcecie chodzić do szkoły prywatnej wybierzcie inną nie te, jak będziecie robić magistra to nie dojdziecie bo wam kierunek zamkną :D całe szczęście Uniwerek Łódzki miał nabór na zaoczne, kierunek nie ten co planowałam ale podobny ;) dostałam odrazu odpis na maila, i telefonicznie miła pani mi wszystko wytłumaczyła :D studiuje i nie ma takich absurdów :D czytałam na forach że to złodzieje kasy i nie oddają, wierze że to prawda :D AHE SPŁOŃ!!! :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować