Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie jego oswiadczyn Nie wiem czy jestem na to gotowa

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata, on 25. Jestesmy ze sobą kilka lat, od stycznia planujemy wynająć mieszkanie i zamieszkać razem. Wiem jednak, że zanim do tego dojdzie on chce się oświadczyć, mimochodem wspominał, że orientował się jaki jest koszt wynajęcia sali weselnej w naszym rodzinnym mieście... A ja czuję, że zaczyna mnie to wszystko przerażać, że wkrótce będę musiała podejmować decyzje ogromnej wagi i nie wiem czy na pewno jestem na to gotowa. Dodam, że kocham tego faceta, to bardzo zaradny, odpowiedzialny i troskliwy mężczyzna, bardzo dba o mnie. To nie jest tak, że nie rozmawialiśmy o naszej przyszłości, ale inaczej o tym myslałam, gdy było to coś, co wydarzy w bliżej nieokreślonej przyszłości a inaczej gdy zaczyna się to dziać "już". Czy takie wątpliwości są normalne?

Gość ekscentryczna eteryczna
szczerze nie wiem i nie wiem kogo mogłabym podpytać...przyjaciółki wolne. ja mam tak, że z jednej strony chce tego bo wiem że go kocham i że to właściwy dla mnie facet i z tej strony kieruje się emocjami, goracym uczuciem, z drugiej strony to byłaby poważna decyzja...wiem że teraz co się w jego życiu nie wydarzy to w tym siedzę...ale mimo tego boje sie właśnie dlatego tej deklaracji...mimo iż przecież już jestem z nim czy dobrze czy źle. pomyśl o tym tak...jeśli wiesz że go kochasz to czemu właściwie nie teraz?