Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

kto z was mial romans

Polecane posty

Gość gość

Mialam 21 lat,bylam mloda i naiwna,uwierzylam ze chcą sie rozwiesc,ze nie jest z nią szczęśliwy, ze sie ciągle kloca,bylo mi go wtedy szkoda, zbliżyliśmy sie do siebie,zakochalam sie, byly szalone noce i dnie,ale chyba wiecej przeplakalam,po 3 miesiącach spotykania obudzilam sie i powiedzialam koniec,zeby nie dzwonil,nie pisal,ze go nie kocham i ze sypiam z innym(choc to bylo klamstwo) i teraz z perspektywy czasy ciesze ze sie ogarnelam, nie chcialabym użerać sie reszte życia z jego przeszloscia, teraz jestem starsza i mądrzejsza o to doświadczenie . Ale musialam sama popelnic ten blad, ponioslam konsekwencje(jego zona sie dowiedziała,na dodatek okazalo sie ze ona pracuje w tym samym miejscu co ja i na tej samej zmianie,wiec łatwo nie bylo),on moze i faktycznie szczeslwy z nią nie byl bo sie rozpil,a ona po jakims czasie odwdzieczyla mu sie za mnie (rypiac sie na dyskotece w toalecie,tez z zajętym zresztą), czy ma ktoś tu podobne doświadczenia,moze naiwnie uwierzyl w slowa,ze zaluje ze nie poznal was przed zona, ktoś sie nabral na te cieple slowka..?jak sobie poradzilyscie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować