Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gość

co robicie jak facet malo was podnieca w lozku? wyobrazacie sobie kogos innego czy moze wspominacie jakis inny namietny sex? tylko nie piszcie mi zeby nie kochac sie z facetem ktory mnie nie pociaga bo wiem ze nie jestem jedyna

Gość za dużo miodu w dupie
A po co masz się podniecać? powinno ci wystarczyć że on sobie spuści z krzyża, zwlecze się z ciebie, piardnie i zaśnie :P

Gość gość
A po cholere uprawiać seks z facetem, który nas nie pociąga?

Gość 369C
Taaak... szczególnie to pierdnięcie powinno być dla Ciebie nobilitacją :classic_cool:

Gość gość
w zwiazku nie tylko sex jest wazny

A kto mówił o nobilitacji, Heleno? ;)

Gość 369C
A kto mówił, że piszę poważnie? ;)

Gość gość
wiedzialam ze takie beda reakcje, jak sypiam z kolesiem ktory mnie nie kreci ale z ktorym jestem i chce byc, to zle?

To ty napisałaś jakbyś mój wpis potraktowała na serio :classic_cool:

Gość 369C
Sorry Gregory, ja napisałam żartobliwie. To Twoja osoba błędnie odczytała wydźwięk :classic_cool:

Gość jestem żoną takiego
a długo z nim jesteś?

Gość gość
ale macie jakis pomysl albo doswiadczenie?

Jaki znów Gregory? ostatnio pisałaś do mnie 'Edwardzie' 😭

Gość gość
znamy sie chyba z 15 lat, zawsze jako kumple a od niedawna jestesmy razem

Gość 369C
"Edward" to komplement. A Ty zasługujesz na karę. Konfident 😴

znów mnie z kimś mylisz :P

Gość 369C
Dobra, dobra... to nie ja, to krasnoludki 😴

Gość jestem żoną takiego
nie pocieszę Cię pewnie, ale będzie coraz gorzej, mnie mąż od początku nie podniecał, ale z innych powodów chciałam z nim być, na początku udawałam, nawet się łudziłam, że może zmieni mi się nastawienie, kombinowałam tak jak Ty, wyobrażałam sobie innych podczas stosunku z mężem, ale nie pomogło, doszło do tego, że jak mnie mąż dotyka, to nawet jeśli jestem podniecona czymś, bo nakręciłam się sama w głowie, to od samego męża widoku, zapachu, odgłosów wszystko mi przechodzi i robi mi się niedobrze, więc seks z nim jest dla mnie jak kara -O

Gość gość
nie spodziewalam sie ze moze byc az tak zle... ale dzieki

Gość Judytaaaa
wiecie co... Ja mam podobnie... Mój partner w łóżku to kompletna porażka, mimo że w codziennym życiu jest wręcz idealnym mężem. więc generalnie pozwalam mu się spuścić we mnie te 2- 3 razy w tygodniu bez większej przyjemności dla mnie choćbym nie wiem co sobie wyobrażała, orgazmu jak nie miałam tak nie mam. po czym najczęściej w każdy weekend nadrabiam z kochankiem, totalny odlot. Jestem człowiekiem też chce czerpać przyjemnośc z seksu.

Gość gość
to ładny kawał wywłoki z ciebie

Gość jestem żoną takiego
Tak, też mam kochanka, ale to jest złe, bo choć na początku chciałam dobrze, myślałam, że seks nie jest najważniejszy, to jednak bez tego nie potrafię, muszę być rozpieszczona w łóżku i czuć tą chemię, czuć miękkie nogi a nie obrzydzenie do męża. Takim nastawieniem, że odpowiedzialny, pracowity, zaradny, opiekuńczy, dobry materiał na męża, to tylko siebie i jego skrzywdziłam. Zamiast partnera mam w domu w zależności od potrzeb mechanika, pomocnika w ciężkich rzeczach, dziecko do nakarmienia, ewentualnie brata do pogadania o bieżących sprawach, niestety mąż roli kochanka nie przyjmuje u mnie nigdy.

Gość gość
to po chooja niszczysz facetowi życie, tania szmato? uwolnij go od ciężaru twojej spasionej doopy, niech znajdzie normalna kobietę, a nie k*****, która jest z nim tylko dla portfela

Gość jestem żoną takiego
To jest transakcja wiązana, niewychowany gościu powyżej. Pracuję na swoje utrzymani i utrzymanie chałupy sama, na żarcie, które mu przygotowuję i które żre, często mu się zresztą nie podoba, że dwa dni pod rząd taki sam obiad, piorę jego osrane gacie i układam mu ciuchy w szafie jak dzieciakowi, bo po miesiącu nie potrafi sobie dwóch takich samych skarpetek znaleźć, sprzątam chlew, który zostawia po sobie gdziekolwiek nie pobędzie dłuższą chwilę, wożę jego schlaną d**ę, jak ma ochotę akurat napić się z kolegą, zarządzam domem, bo on nie potrafi nawet z kartką zrobić zakupów. Nie pisz mi więc, że mu zatruwam życie, bo życie jest okrutne, on potrzebuje mnie ja jego. Też bym mogła powiedzieć, że służącą nie będę i że niszczy mi życie.

Gość gość
marne ppcieszenoe, myslalam ze napiszecie jakas rade, typu wyobraz sobie swoj najlepszy sex czy cos w tym stylu a widze ze moze byc tylko gorzej

Gość gość
To ja mam pytanie w drugą stronę - po cholerę ciągniesz za sobą taki garb i się męczysz jak idiotka?

Gość Judytaaaa
ale dlaczego zaraz niszcze mu życie? Póki jest Niczego nieświadomy i myśli że jest mi z nim dobrze nie będę go wyprowadzać z bledu.... Dostaje ode mnie zawsze to czego oczekuje, żyje nam się razem b dobrze. Fakt Czasami źle się czuję z tym że go zdradzam. Jeśli myślisz że poleciałam na jego portfel to muszę cię zmartwic-nasze zarobki są na tym samym poziome. I proszę mnie nie oceniać-ludzie spójrzcie Najpier na siebie i na swoje IDEA życie. Czy napewno jest pozbyte kłamst i zdrad?!

Gość jestem żoną takiego
Bo to jest życie, nadal niewychowany gościu powyżej. Życie to pewne zobowiązania, które się podejmuje i których konsekwencje należy potem ponosić. Gdybym mogła to cofnąć, rozstać się zanim wszystko zaszło za daleko, zrobiłabym to bez wahania, bez chwili namysłu. Każdy uczy się na swoich błędach i tak jak napisała Judyta, życie nasze nie jest takie złe, ale sfera seksu, erotyki nie żyje, w zasadzie nigdy jej nie było. Udaję wciąż, nie wiem jak długo jeszcze dam radę, coraz częściej mężowi odmawiam, coraz mniej udaję przyjemność podczas seksu.

Gość gość
Jak dla mnie i tak jesteśce zwykłymi wyrachowanymi zdzirami, których życiem kieruje wygłodniała tzipa i nic więcej. Oszukujecie wszystkich wkoło łącznie z wami samymi, wybielając się przy tym na siłę. A prawda jest taka, że żyjecie w syfie, jak świnie w chlewie :O

Gość gość
nie sadzilam ze jednym pytaniem wywolam takie poruszenie... ja was nie oceniam, to jest wasze zycie i robicie z nim to co uwazacie za sluszne, dzieki za szczerosc :)