Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niecierpliwa21

Oczekiwanie na ciążę dla nowych

Polecane posty

Gość niecierpliwa21

Witam, zakładam nowy wątek bo do innych ciężko się wpasować. Może stworzymy grupę wsparcia dla siebie w oczekiwaniu na te wymarzone dwie kreski. Ja @ powinnam dostać za jakieś 10 dni. A od tygodnia jakoś dziwnie się czuje, pewnie doszukuje sie na siłę objawów ale: - ból i zawroty głowy w ciągu dnia, wcześniej mi się to nie zdarzało - mdłości o różnych porach dnia - większy apetyt- miałam przed @ ale góra na 3 dni przed - okropne gazy nie jem nic co mogłoby je spowodować - zaparcia - częściej chodzę siku muszę wstawać w nocy co wcześniej mi sie nie zdarzało (to na pewno nie zapalenie pęcherza) - od kilku dni wzdęty i lekko twardy brzuch - upławy a zawsze przed @ było sucho - do tego sporo żył na piersiach i nogach ale tak miałam też przed @ Co o tym myślicie? Starczki łączcie sie będzie nam raźniej ;)

Gość gość
jak masz 10 dni do miesiączki, to najprawdopodobiej jesteś w okresie okołoowulacyjnym, a nie w żadnej ciaży, radze najpierw zapoznac się ze swoim cyklem, a dopiero potem tworzyc listę objawów

Gość gość
Kobietko za szybka na takie objawy.Wychodzi na to że je miałaś jeszcze przed owulacją :) Jesteśmy w tym samym okresie cyklu.Ja mam okres mieś za dni 10-11.

Gość Kiereneczka
Ja miałam owulacje około 12/13 test robiłam dziś niestety w ciązy nie jestem, ale podobnie wmawiałam sobie wszelkie objawy ciążowe, typu zmeczenie ból brzucha etc

Gość kasiek300
Witam :) ja niestety też należę do grona tych wiecznie oczekujących na wymarzone dwie kreski. Staramy się z mężem już od ponad półtora roku. Wierzcie mam już za sobą fałszywe alarmy typu wszystkie objawy ciążowe, i cały czas nadzieja że może tym razem się udało... Chwilami już mi się wydaje że wariuje a widok wokoło dziewczyn w ciąży nie pomaga niestety. Chwilami już tracę nadzieję że uda nam się zostać rodzicami :( mam już 30 lat a mówią że już trudniej.... Po ostatniej @ też miałam dziwne objawy, obolałe i nabrzmiałe piersi. mdłości, bóle w dole brzucha, zawroty głowy itp. miałam nadzieje że jestem w ciąży.zrobiłam nawet test i faktycznie wyszła druga kreska tyle że taka rozmyta. Radość mieszała się ze strachem. w 17 dniu cyklu dostałam strasznego bólu brzucha i zaczęłam krwawić. Wylądowałam w szpitalu. Tam jednak wykluczono ciąże. okazało się że to wcześniejsza obfitsza miesiączka nie poronienie. Teraz zaczynamy znowu od początku starania. Tyle że co miesiąc jest trudniej, nadzieja że się uda miesza się z wątpliwościami i strachem, chwilami już naprawdę tracę nadzieje....

Gość gość
Do autorki. Wez pustaku nie rob sobie dziecka bo szkoda zeby mialo matke nieuka. Za 10 dni masz miesiaczke wiec teraz co najwyzej jestes kolo owulacji wiec jakiekolwiek objawy sa smieszne. Jeszcze nie zdazylo dojsc do zaplodnienia pewnie juz nie mowiac o zagniezdzeniu zarodka w macicy co trwa okolo 7 dni po zaplodnieniu i wtedy wydzielaja sie hormony ciazowe wiec objawy najwczesniej wystapia w czasiw spodziewanej miesiaczki a i to za wczesnie. Pozatym w czym ma ci pomoc grupa wsparcia na forum??? Ktos przez internet ma ci dziecko zrobic??? Porazka co wy w tych glowach macie