Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pandora84

Wózek wielofunkcyjny AlpinaFX

Polecane posty

Planuję zakup wózka. Ostatnio będąc w sklepie zwróciłam uwagę na AlpinęFX. Wygląda bardzo solidnie i nowocześnie. Ma fajne duże pompowane koła,dużą gondolkę. Wygląda bardzo solidnie i bezpiecznie i cena nie jest wygórowana.Potrzebuję szczerych opinia na jego temat.

Gość gość
Koleżanka ma ten z kropki dla synka 5 miesięcy. Na razie nie narzeka , ale jeszcze jeżdżą w gondoli

Gość gość
Ten wózek genialnie sprawdza się na nierównym terenie. Ja mieszkam poza miastem i na spacery chodzę do lasu. Bardzo stabilny, świetnie amortyzuje na wybojach no i ma dużą gondolę, więc spokojnie przejeździmy jeszcze zimę:) Sądzę, że po śniegu też nie będzie problemu, bo koła są naprawdę duże. Nie wiem czy to urok wózka czy jakieś inne fluidy ale jak wkładam córeczkę do gondoli na klatce schodowej, to jeszcze zanim wyjedziemy na zewnątrz, ona już słodko śpi:)

Właśnie przekonuje mnie ta gondolka bo jest wyjątkowo duża i posłuży dłużej niż 4 mies. :) I to,że można regulować w prosty sposób oparcie, nie budząc maleństwa. Kolorystyka też jest śliczna. W ogóle wydaje mi się bardzo praktyczny. Jest ciężki ale mieszkam na parterze więc to mi nie przeszkadza. Mam wrażenie ,ze jest bardzo solidny. Zresztą moja siostra ma wózek spacerowy z tej firmy i jest zadowolona

Gość gość
hej dziewczyny, a moze któraś wypowie się w innym temacie - a mianowicie - czy do normalnego samochodu nie kombi da się go bez problemu zmieścić czy jest wielki gabarytowo i każde ładowanie do samochodu będzie się wiązało z niesamowitą męką? też mnie zainteresował ten wózek

Gość gość
Bagażniki są bardzo różne. Mnie to Focusa wchodzi bez problemu. Zawsze można zdjąć koła i będzie jeszcze mniejszy. Generalnie pod względem składania bardzo sprytnie pomyślany, wszystko lekko chodzi.