Gość Kallanika Napisano Wrzesień 28, 2019 Z tym kupnem stylowego radiobudzika to według mnie trafione rozwiązanie. Ja na przykład nie lubię spać z telefonem przy głowie, bardzo mnie to irytuje. Radiobudzik jest dobrym rozwiązaniem. Mogę polecić Radiobudzik PHILIPS AJ2000 – świetny sprzęt, a przy tym bardzo elegancki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szuminka Napisano Listopad 23, 2019 W sypialni najważniejsze jest wygodne łóżko. Dla mnie idealny materac okazał się kupiony w sypialniaplus.pl. Mają dobry i spory wybór materaców i do tego są naprawdę wygodne. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, bo w końcu się dobrze wysypiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariaMarkowska 0 Napisano Maj 22, 2020 niestety metraż mieszkania sprawił że nie możemy mieć osobnej sypialni ale znaleźliśmy idealną kanapę z Moderno Meble super się prezentuje jest wygodna a funkcja spania bardzo praktyczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hiacynta 2 Napisano Kwiecień 1, 2021 Od siebie mogę dodać, że warto rozważyć założenie w oknach plis okiennych Ja mam akurat z Nafi i mogę je polecić. Są świetnie wykonane: materiał, konstrukcja... a do tego mega łatwy montaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czeslawa Zawadzka 0 Napisano Maj 12, 2021 pamiętaj o odpowiednim oświetleniu warto zobaczyć ofertę Azzardo bardzo fajne nowoczesne rozwiązania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicja75 0 Napisano Maj 12, 2021 Meble już pewnie kupione dziesięć razy, no ale sie wtrącę, że jak są jasne panele to w zasadzie o niczym nie przesądza i kolory można wybierać jak się chce bez jakiegokolwiek ryzyka. Sama bym wzięła pewnie łóżko jasne, tylko polakierowane. W kwestii aranżacji sypialni, wybór komody i takie tam to pamiętam, że na apartamentydomilux.pl były jakieś fajne artykuły, a poza tym inspiracje na pintereście i blogi projektantów wnętrz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemek Wysocki 0 Napisano Czerwiec 9, 2021 My zaczęliśmy od położenia nowych paneli na podłodze, tym razem wszystkie prace wykonałem sam dobrze że mam narzędzia z Bass Polska bardzo dobrze się sprawdziły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Radmiła Kalinowska 0 Napisano Czerwiec 14, 2021 Chciałam mieć w sypialni wygodny fotel bo bardzo lubię czytać książki w końcu udało mi się na Moderno Meble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariannanna 0 Napisano Czerwiec 17, 2021 Najlepiej iśc w stronę bardziej konkretnych rozwiązań. Ja swoją sypialnię urządziłam bardzo mocno inspirując się Instagramem, bo tam można serio znaleźc sporo spoko pomyslów. Ewentualnie, jak Cię stać, to iść w kierunku dekoratorki wnętrz co to zrobi wszystko za Ciebie też super opcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaaaulaaKos 2 Napisano Czerwiec 17, 2021 Tak Instagram to kopalnia pomysłów!! albo pinterest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejka06 0 Napisano Czerwiec 28, 2021 Zgadzam się ale nie tylko. Świetnie nadaja się do tego typu poszukiwań też blogi zwłaszcza sklepów meblowych. Sama akurat jestem na etapie urządzania mieszkania i sporo już pomysłów udało mi sie znaleźć na blogu slf24.pl. Instagram też pomaga, a nawet przykładowe aranżacje przy poszczególnych meblach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The best of 0 Napisano Czerwiec 29, 2021 Urządzaj jak uważasz aby tylko było Ci tam dobrze. Jak byś szukała czegoś z wyposażenia to polecam www.posciele-alex.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babka2012 0 Napisano Październik 1, 2022 Widzę, że ktoś już jakiś czas temu wspomniał tutaj o plisach okiennych Nafi ;) Ja też muszę je pochwalić. Mamy je w całym domu w oknach i to super sprawa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dominika28 1 Napisano Październik 1, 2022 Ooo dobrze wiedzieć a ile je masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach