Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego żonaci goście uwodzą inne kobiety

Polecane posty

Gość gość
Nana , nieźle to ujęłaś to ja wtrącę swoje trzy grosze: 7. bo z żoną sex nie jest już tak udany. 8. bo żona po porodzie całą uwagę przelała na dziecko. 9. bo po prostu spodobała im się obca kobieta i poczuli do niej pociąć seksualny. 10. bo nadarzyła się okazja w delegacji.

Gość gość
jakby zona miala orgazm to by facet codziennie ja chcial miec w lozku

Gość gość
jakby żona byłą ładna i zgrabna to by facet nie uwodził innych.

Gość gość
To ja wam napiszę dlaczego. Faceci są prości jak konstrukcja cepa. Facet niezwykle rzadko bierze sobie za żonę kobietę - ideał tylko raczej stosuje półśrodki. Woli dziewczynę przeciętną albo nawet paszteta,bo ma pewność, ze będzie za nim latała a sama nie zdradzi. To daje mu poczucie pewności i zaspakaja męską dumę. A potem biorą się pytania tu na forum, co myślicie jeśli spotkacie osobę atrakcyjniejszą niż wasza druga połówka. Ja zawsze dążyłem aby moja kobieta była bliska ideału. Zależało mi na kobiecie mądrej i atrakcyjnej fizycznie, a jednocześnie zadbanej i mającej swoje pasje. I mam problem z głowy, nie interesują mnie inne kobiety. Ale zauważyłem u kumpli, że biorą pierwszą lepszą bo to "bezpieczniejsze" a potem dylematy mają, ze jakaś inna laska ich kręci, aż się zwijają.

Gość gość
też cośw tym jest, a ja dorzucę że my się spotykamy dwa razy w tyg a mialo byc dwa razy w miesiacu, ale jest naj zajefajnie i szkoda że tylko dwa;-)

Gość gość
"jakby zona miala orgazm to by facet codziennie ja chcial miec w lozku" ale, że wredna żona nie chce mieć tego orgazmu i na złość go nie ma? bo nie rozumiem

Gość gość
"Zależało mi na kobiecie mądrej i atrakcyjnej fizycznie," Wydaje mi sie, ze kazdy taka chce. Jak ja na studiach bylam wolna, o tez sie ogladalam za madrymi i atrakcyjnymi. Moi koledzy tez sie zakochiwali w ladnych . Zreszta, na to nie ma reguly. Zakochujemy sie i kropka. Nie znam nikogo, kto by sobie tak bral dziewczyne na rozum.

Gość gość
jak już uwodzą, to znaczy, że faktycznie muszą mieć suki w domu

Gość a tak se napisze
z jednego powodu- nie kochają już swoich zon.

Gość gość
uzależnione finansowo żony trzymają się jak pies budy, tego swojego mążusia...i dlatego tak się odszczekują

Gość gość
zony ich juz nie podniecaja, sa marudne i ciagle narzekaja

Gość gość
A dlaczego zony zdradzaja swoich mezow??? Bo poki co to mozemy przeczytac, ze wlasciwie mezowie sa usprawiedliwieni, bo zony marudza, narzekaja, i sa aselsualne. Ciekawe, jak to wyglada z drugiej strony? Mezowie sa zawsze bardzo atrakcyjni, nigdy nie narzekaja i nie marudza. Pytam w takim razie: dlaczego zony ich zdradzaja???

""motyle w brzuchu" wzięły się od uczucia napięcia mięśni w okolicy żołądka jak się z czegoś bardzo cieszymy. To nawet nie jest podniecenie seksualne, zwykła radość jak przed wejściem na z******tą karuzelę po staniu w długiej kolejce" | ja tego nigdy nie miałam i nie mam. | ale motyle to chyba jednak to miłe uczucie w strefach dużo poniżej żołądka :P to mam ;)

Gość gość
jest wiele powodow dla ktorych zonaci goscie uwodza inne kobiety, wynika to glownie z braku zaspokoajania potrzeb takich facetow przez ich zony poelcam strone http://podryw-dziewczyny.pl/ tutaj mozna duzo sie dowiedziec o relacjach damsko-meskich