Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka to zdrajczyni

Polecane posty

Gość gość

Moja córka ma 23 lata. Obiecałyśmy sobie że już nigdy w naszym życiu nie będzie żadnego faceta. Obiecała mi to ona jak miała 12 lat, wtedy kiedy odeszłam od jej ojca. I co ona teraz zrobiła? zrobiła sobie dziecko z facetem, którego nie akceptowałam i który ją zostawił. Teraz wnuk ma 2 latka i co ona zrobiła??? spotyka się ze swoim ojcem i jego rodzicami. Dzisiaj zobaczyłam że moja była teściowa przyniosła zabawki. Wyprosiłam ją z domu a córka powiedziała że babcia może zostać. Pokłóciłam się z nią oto piekielnie i powiedziałam jej że może się wyprowadzić do dziadków. W dodatku dowiedziałam się że były teść zapisał mojej córce dom, który ma na wsi. Zadzwoniłam do niego i powiedziałam że niczego od niego nie chcemy. Jak ona mogła mi to zrobić, spotyka się ze swoim ojcem i jego rodziną.

Gość gość
I ty uważasz, że ty jesteś normalna? Kiedyś mogłaś mieć żal, możesz mieć go nadal, ale do cholery nie izoluj córki od ojca i dziadków. Co ty robisz? Chcesz ją stracić? Bo jak zaczniesz stawiac jej takie wybory, to rzeczywiście - wyprowadzi się. I kto straci? Ty. Zostaniesz sama ze swoją złością, żalem i jadem. Poza tym, to nie jest normalne, że przez tyle lat nie próbowałaś ułożyć sobie życia. Teraz będziesz zalewała córkę żalem, że sobie życie układa? \ Myślę jednak, że chciałas założyć fajny temat wyssany z palca, żeby rozbudzić dyskusję. Bo nie wierzę, że ktoś może być aż taki głupi, żeby 11 lat żyć jak pustelnik i oczekiwać tego samego poświęcenia od dziecka. Masakra.

Gość gość
Jesteś p i e r d o l n i ę t a.

Gość gość
Faktycznie zeby wymyslec tak durne prowo trzeba miec umysl idioty.