Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksennnaaa

Moj syn ma 10 miesiecy i zaczal chodzic czy to normalne

Polecane posty

Gość gość
Ja jak leżałam z dzieckiem w szpitalu to ój synek miał 11 miesięcy i jeszcze nie chodził a byl chłopczyk 7 miesięcy i biegał po korytarzu jak szalony . Z mężem nie mogliśmy uwierzyć on taki malutki był :)

Gość gość
Moja córka miała 10 mec i dwa tyg jak sama puściła się stolu i przeszła pół pokoju. Szwagierki córka jak miała 10 msc dopiero raczkowala. Chodzic nauczuła sie jak miala 14 msc. Teraz ma 17 msc i chodzi jak robot bardzo ciężko i powoli. Lekarzzwala na wagę jej bo jest dużym dzieckiem waży 12 kg. Mój syn 4,5 msc chyba też zacznie szybko chodzic bo już się przekreca z pleców na brzuch i próbuje raczkowac. Myślę że jeszcze z miesiąc i będzie smigal po dywanie.

Gość gość
Moi rodzice opowiadają wszystkim, że ja miałam 8 miesięcy jak już chodziłam. W wieku 4 miesięcy siadałam (oczywiście pediatra zabraniała mi na to pozwalać), w ogóle nie raczkowałam tylko od razu zabrałam się za chodzenie. Jak tydzień temu szczepiłam swoją córkę, to w poczekalni spotkałam rodzinkę z 9-miesięczną dziewczynką, która też już chodziła i jej rodzice mówili, że tak jak ja w ogóle nie raczkowała.