Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

debet w pko

Polecane posty

Gość gość

Załozyłam konto dla młodych w PKO we wrześniu. Pierwsza wypłata przyjdzie mi pod koniec października. Ustaliłam debet 500zł. Problem polga na tym że juz teraz potrzebuje pieniędzy, a wypłata za jakiś tydzien.. Chciałam wyciągnąc jakieś środki z konta z debetu ale się nie dało. Czy debet nie jest aktywny odrazu?

Gość gość
Nie dopiero jak masz regularne wpłaty

Gość gość
ale coś mi si kojarzy że kiedys dostałam sms, było napisane zeby aktywowac debet nalezy dokonac zapłaty karta. Ale nie wiem czy mi się cos nie pomyliło

Gość gość
coś ci się pomyliło, skoro pierwszą wypłatę będziesz miała jeszcze w pażdzierniku, być może system ustali choć częśc debetu od 1 listopada, musisz sprawdzić ale dopiero 1ego, wcześniej nie ma szans

Gość gość
aha no to dzieki wielkie za informacje

Gość gość
I uważaj na ten debet, ja miałam 1500, ale przez miesiąc miałam nieregularne wpłaty po parę stówek, zrobiłam debet na 1000zł i zamiast po miesiącu po 3 dniach kazali mi już spłącić

Gość moto2
Zgodnie z informacją, która jest na stronie pkobp, debet jest aktywny "począwszy od pierwszego dnia miesiąca kalendarzowego następującego po miesiącu, w którym nastąpił pierwszy z systematycznych wpływów", czyli z debetu będziesz mogła korzystać od listopada.