Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modnyfacecik

Jak zmienić styl mojej narzeczonej

Polecane posty

Gość modnyfacecik

Jak zmienić styl mojej narzeczonej? Jest bardzo ładna, we wszystkim jej dobrze, ale ciągle nosi tylko bluzy, spodnie, sportowe buty bo jak twierdzi tak jej wygodnie. Tak ładnie jej w sukienkach i innych kobiecych ciuszkach. Kiedy o tym rozmawialiśmy powiedziała że nie ma problemu jak coś ciekawego znajdę to się zastanowi. Gdzie szukać? Od czego zacząć?

Gość gość
kup jej sukienke lub modny sweter lub spodnice - to co tobie wpadnie w oko

Gość gość
-praw jej komplementy za kazdym razem,gdy zalozy cos bardziej kobiecego,ale tez nie krytykuj gdy bedzie wolala miec dzien luzu i chodzic w dresach bo jakby nie patrzec to wygodne ubranie -kup jej jakis kobiecy ciuch i bizuterie w dobrym sklepie,zapytaj dziewczyne o rozmiar a ekspedientke o pomoc -czesciej zabieraj do kina,restauracji,do pubu bo tam raczej nie zalozy dresu

Gość rebeka30
zwracaj jej uwagę kiedy napotkacie jakąś fajnie ubraną dziewczynę na ulicy i pokaż o jaki styl mniej więcej Ci chodzi ;) albo w internecie razem poszukajcie inspiracji - fajne zestawy są na domodi.pl ;) niech sobie obejrzy i na pewno znajdzie coś dla siebie

Gość modnyfacecik
Dzięki za rady ;) może coś razem zdziałamy ;)

kolejny frajer chcący zrobić z kobiety ozdobna lalke. Jak ci nie pasuje jej styl, to zmien dziewczyne na jakas stapetowana tipsiare-blachare....co za frajer !!!

Gość modnyfacecik
Hehehe do autorki komentarza wyżej- o zmianach nie ma mowy, za rok ta dziewczyna będzie moją żoną ;) Nasza miłość nie opiera się na ubraniach ;) chyba nie zrozumiałaś sensu mojego pytania, no ale cóż..