Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malizna1501

Okres a ciąża

Polecane posty

Gość Malizna1501

Hej nie mogłam nigdzie znaleść takiego tematu a jestem ciekawa jak to wyglądało u dziewczyn które starały sie o dziecko miały okres a mimo to okazało sie ze są w ciąży.

Gość gość
nie mozna miec okresu jak jest sie w ciazy kur wa jego mac!!!!!!!!! czytam dzisiaj juz chyba z 8 taki post. bierzecie sie za robienie dzieci a nie znacie podstaw biologii!!!

Gość gość
Napiszę to po raz enty na tym forum-NIE MA OKRESU W CIĄŻY!!!! Ewentualnie plamienia które idzie od razu rozpoznać. Jakby był okres w ciąży to co mieisąc by trzeba było testy robić czy przypadkiem nie jest się w ciąży.Natura dlatego tak to wymyśliła-jest okres,nie ma ciąży.

Gość gość
boze kochany mozna miec jakies tam krwawienie we wczesnej ciazy ale to nie jest okres! kazda madra kobieta zauwazy ze to nie miesiaczka a inne krwawienie. to ze ci raz polecialo to nie znaczy ze masz miesiaczke. co za ciemnota tu siedzi :(

Gość Malizna1501
No i tu cie rozczaruje bo moja koleżanka miała do 5 miesiąca okres i żadnych objawów dopiero jak po tych 5 miesiacach go nie dostala to sie dowiedziala wiec chyba coś w tym jest bo teraz ma cudnego synka

Gość Malizna1501
no właśnie to było takie dziwine nie dość ze bardzo wodnista to jeszcze trwała dwa dni wiadomo jak by było normalnie przez tydzień to bym sobie głowy nie zawracała ale skończył mi sie dwa dni temu a dzisiaj przy robieniu obiadu tak mnie zemdliło ze myslałam ze nie skoncze gotowac

Gość gość
Miała krwawienia nie okres. Miesiączka pojawia się gdy nie dojdzie do zapłodnienia! Byłam w ciąży, miałam krwawienia- leżałam w szpitalu i dostawałam leki na podtrzymanie.

Gość Malizna1501
Czekałam na porady a nie na wytykanie nie domówień widze ze źle trafiłam