Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja jestem w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam ostatnio dzieje sie cos ze mna dziwnego cały czas śpie budze sie i dalej jestem śpiąca urosly mi piersi ale wcale nie bolą dziś zauważyłam brązowy śluz z dodatkiem krwi do tego wsyztskiego temperatura mojego ciała wynosi 37 stopni no i mam straszny apetyt . A miesiączke mam dostać dopiero za dwa tygodnie. Czy jestem w ciąży ??

Gość gość
jak jesteś wiatropylna, to na pewno

Gość gość
niby dlaczego wiatropylna ?

Gość gość
bo jak się współżyje i jest się głupim katolem, to się zadaje tak debiliczne pytania

Gość gość
jak wiatropylna? A przecież mogła zajść w ciąże nie w tym a poprzednim miesiącu. Jak będzie Ci się spóźniał okres to zrób test i proste. To,że masz temperaturę czy coś to o niczym nie świadczy ja jestem w ciąży juz przy końcówce i żadnych objawów nie miałam ani teraz ani na początku ciąży więc tym się nigdy nie sugeruj.

Gość gość
co za matolica, jakby nie mogła zapisywać w kalendarzu zbliżeń, od durna katolicka pała.

Gość gość
dzieki za taką pomoc w d***e was mam i wasze rady ...

Gość gość
napisałam wyżej jak wiatropylna? A przecież mogła zajść w ciąże nie w tym a poprzednim miesiącu. Jak będzie Ci się spóźniał okres to zrób test i proste. To,że masz temperaturę czy coś to o niczym nie świadczy ja jestem w ciąży juz przy końcówce i żadnych objawów nie miałam ani teraz ani na początku ciąży więc tym się nigdy nie sugeruj. Jak będzie Ci się okres spóźniał zrób test!:)

Gość gość
owulacje masz, a nie w ciąży jesteś, zero świadomości własnego ciała