Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy uciekaja z nedzy w Polsce do biedy w Wielkiej Brytanii

Polecane posty

Gość gość
Doloresa, nie dygaj nic. Ja wracam z rodzina w nastepnym roku po 14 latach w UK. Tez zostawiam dobra prace tutaj (50k plus). Dzieci dorastaja i ida do szkoly w Polsce, czas wracac. I tak stanowczo za dlugo sie tutaj bylo, tych straconych lat nie zastapi ci zadna kasa. Chociaz w sumie to jedyna rzecz, ktora w jakis sposob rekompensuje ten czas tutaj, i pozwoli na spokojne zycie w Polsce.

Gość gość
W P wieksze mozliwosci da dzieci ? Nie rozsmieszaj mnie :D Rodzina jest tam gdzie zyjesz, reszta to wspomnienia i nic wiecej ! Jak nie masz gdzie pograc z dzieckiem w pilke to sie przeprowadz z bokowiska na przedmiescia i tyle. Czy ty wogole myslisz o synu ? Mam syna 11 lat i w zyciu bym go nie skazala na polska szkole, mentalnosc i codziennosc.. On chce wracac ? Zna wogole PL ? Ma jakies wspomnienia czy to jedynie twoje sentymenty tam cie ciagna ? Wrocisz sobie na emeryture :P A syna nie skazuj na wegetacje.. Pl to nie jest JEGO swiat..

Gość gość
Wegetacja to jest w uk:) moja córka wychowuje sie normalnie wsrod polskich dzieci a nie małych ciapatych terrorystów. Polska jest wielka uk to drugi ISLAMABAD :D