Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewcia_Taka

jak spedzic samemu halloween

Polecane posty

Gość Ewcia_Taka

witam. Nie mam żadnych znajomych a uwielbiam halloween i chciałabym jakoś ciekawie go spędzić. Jakieś propozycje?

Gość gość
ja piernicze... sralołin. weź się ogarnij i idz na grob zmarłych z rodziny a nie durnowate zabawy we lbie!

Gość gość
halloween a to go sie spędza a w które miejsce go sie spędza

Gość Ewcia_Taka
nie durnowate zabawy we łbie tylko uwielbiam horrory i atmosferę grozy i chciałabym jakoś stworzyć kilmat, ale samemu w domu z rodzicami jakoś nie bardzo jest możliwość. Dlatego poprosiłam o pomysły.

Gość Ewcia_Taka
Może zalożę dynię na glowę i pójdę na dyskotekę?

Gość Ewcia_Taka
ten wyżej to podszyw..bez komentarza

Gość Ewcia_Taka
myślałam nad tzw. vagina dentata - żeby sobie przykleić zęby do cipki i w dniu święta zaprezentować całej rodzinie jaka to ze mnie niebezpieczna kobieta :-P co myślicie?

Gość gość
a co to za durne pomysły ciebie sie trzymają pogańską tradycję zawłaszczają sataniści, którzy noc Halloween (z 31 października na 1 listopada) łączą z „czarnymi mszami” i orgiami seksualnymi,

Gość gość
Korzenie „Halloween” sięgają pogańskich obchodów święta duchów i celtyckiego boga śmierci. Autor „Biblii Szatana” i twórca współczesnego satanizmu Anton Lavey stwierdził, iż noc z 31 października na 1 listopada jest największym świętem lucyferycznym. Kroniki policyjne potwierdzają wzmożoną liczbę aktów przemocy na tle seksualnym 1 listopada to dzien wszystkich świętych jest święto ludzi zywych i tych co w niebie nie ma swieta zmarłych jest to wywysł komunistów

Gość gość
Była satanistka Deborah Lipsky twierdzi, że Halloween to ważne święto dla czcicieli szatana, drwina z uroczystości Wszystkich Świętych. Lipsky dodaje, że nawet niewinny strój dzieci przebierających się za aniołki, chodzące od domu do domu i zbierające słodycze, naraża je na poważne działanie demoniczne.

Gość gość
ja tez uwielbiam halloween, robie sobie nocny maraton horrorow ^^ tez mozesz tak zrobic

Gość gość
ty od ankiety jest jeszcze npr

Gość gość
eeeee tam, to święto miłośników horrorów i tyle

Gość Kombo
Ja proponuję Park Rozrywki Czarodziejska Dolina, byliśmy z rodziną w zeszłym roku, było ok, dla gości w gratisie cisto z dyni. Można fajnie wejść w klimat Halloween