Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niedojrzalosc dziecinnosc

Polecane posty

Gość gość

mam 20 lat a czuje sie jak dzieciak i tak sie zachowuje!!!!

mam 24 lata i się czuje na 17 witaj w klubie:( jak zatrzymać czas? w swoim ciele czuję się dobrze, ale co zrobić, żeby inni nie wiedzieli, że jestem już stara? 😭

Gość gość
ja nie wygladam na swoj wiek tzn mam 20 a wygladam na 16 i czesto to wykorzystuje na swoja korzysc zrobie slodka minke i wszyscy sie lituja, ale niedobrze mi z tym, chcialabym byc bardziej odpowiedzialna :/

Gość gość
mam 30 i cofam sie w rozwoju

Gość gość
wszyscy do mnie "kochanie , kochanie" nikt nie zwraca sie do mnie pani :D calkiem mi sie to podoba, ludzie maja do mnie podejscie jak do dzieciaka i wzbudzam w nich opiekunczosc, z tym ze wkurza ich jak kupuje piwo i studiuja bardzo ten dowod i patrza na mnie z dezaprobata hahaha

Gość gość
nawet jak sie wymaluje i ubiore jakos kobieco to wygladam jak jakas panienka co sie dobrala do rzeczy mamy, no jak jakas galerianka

Gość gość
o! nieogarniecie tez do mnie pasuje :P nie wiem czy sie smiac czy plakac... ludzie dojrzewaja,zmieniaja sie caly czas a ja stoje w miejscu od 15 roku zycia

Gość gość
mam cos takiego ze podchodze do facetow jak dzieciak noo do kazdego jakos po kumpelsku i nie odbieram sygnalow zadnych a gdy ktorys widzi mnie w tym swietle to mysle sobie "jaki pedofil" wiem, mam problemy ze soba i to duze

Gość gość
praca.. .a to sobie nie wyobrazam jeszcze.. siedze sobie wygodnie na studiach.. :P czuje sie jak w szkole sredniej, ci ludzie niektorzy sa jeszcze mniej ogarnieci niz ja, sie pocieszam hahah...

też mi było wygodnie na początku studiów, ale teraz coraz mniej wygodnie będąc czyjąś niewolnicą ekonomiczną o tych pedofilach też mi przychodziło na myśl jeszcze parę lat temu i aż musiałam wtedy chichotać ze śmiechu jak dziecko:D:D:D

Gość gość
sama jestem chyba pedofilem, znaczy najlepiej mi sie gada z gimnazjalistami, wszyscy moi najlepsi przyjaciele sa ode mnie mlodsi. Moze poczekam do 40 i w koncu bede wygladac jak kobieta to zaczne wyrywac mlodych przystojniakow....