Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa ludzi

Pytanie do Panów

Polecane posty

Gość ciekawa ludzi

Hej Panowie, z ciekawości mam takie pytanie. Zostawiacie dziewczynę bo "nie jestem gotowy na małżeństwo" chociaż mówicie, że kochacie. Od razu wiążecie się z dziewczyną, która się koło Was kręciła od jakiegoś czasu. To w ogóle jest możliwe, że kochaliście poprzednią?? Jak długo taki związek ma prawo przetrwać?

Gość ciekawa ludzi
no dobra, ale jak się pracuje z obecna dziewczyna to troche słabo.

Gość gość
To nie jest dziwne i nie koniecznie o r*****ie chodzi. Po prostu facet nie czuł się dowartościowany, a tamta dziewczyna mu to zaoferowała. Nie oczekiwała tego, że będzie o nią zabiegał ponad wszystko, ale sama szybko pokazała mu, że on też jest wartościowym człowiekiem. Wtedy miłość do tej, która tylko wymaga, szybko ustępuje tej, która również daje.

Gość ciekawa ludzi
Ciekawe jest to co piszesz. Warte zastanowienia sie.

Gość gość
gościu , ładnie napisałeś

Poczuł presję gdy wspomniałaś coś o małżeństwie i uciekl do takiej która parcia na ten i tak nic nie warty papierek nie ma

Gość ciekawa ludzi
w takim razie to znak, ze nie kochal skoro od razu uciekl do innego co presji nie wywiera

Gość gość
oni nie zostawiają 'bo nie są gotowi", zostawiają bo mają już inną w zasięgu ręki, albo tłumaczą "byłaś dla mnie za dobra" . mężczyźni nie są skomplikowani. to kobiety wymyślają sobie powody dla których... jednego brak z pewnością tym zostawiaczom: cywilnej odwagi, żeby powiedzieć: nic do Ciebie już nie czuję, przestałem Cię kochać, więc odchodzę. kopa takim na drogę i 3.metry pod ziemią to mało.