Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie ktosia

jak przestac

Polecane posty

Gość taka sobie ktosia

jak przestać być stara panna. Tak sobie zylam samotnie, czas sobie plynal, az w końcu wybilo mi 36 lat. Zaczelam analizować swoje zycie i doszłam do wniosku, ze zachowuje se jak stara panna. Nie spotykam się z nikim, każdy facet to swego rodzaju zagrozenie dla mnie (choć jakas dewota nigdy nie bylam), nawet im szansy nie daje, od razu skreślam uwazajac, ze i tak chcą tylko mnie przelecieć. do tego zrzedliwosc, narzekanie, wszystko mnie denerwuje i już nawet nie chce mi się wychodzić domu. Mam mało znajomych, ale najgorsze, ze mysle o kocie. wtedy to już chyba koniec!!! Ratujcie, nie chce być mentalna stara panna. Mieszkam w Uk i nawet tutaj mnie to dopadlo. Dodam, ze nie jestem typem, który się landrynkowo chichocze, ubiera wyzywająco, żeby lacetow podjarac i nie mizdrze się do faceceta, jak jakas barbie. Co zrobić, żeby z negatywnych emocji i negatywnego myslenia przejść na optymizm i zadowolenie z zycia?????????

Gość gość
Na pewno masz jakąś koleżankę, prawda? Wyjdź z nią czasem gdzieś wieczorem na wino. Facet się znajdzie. Nie musisz od razu traktować go jak partnera na resztę życia, ale z czasem taki może się stać. Pomóż trochę swojemu szczęściu, bo rycerz na białym koniu sam do Ciebie nie trafi, zgubił adres ;)

Gość taka sobie ktosia
nie, nie znam. dodam, ze kiedyś taka nie bylam....i zastanawiam się, czy to przychodzi z wiekiem, czy tez, jak to sugerują rozne osoby (polacy), to z niedor******a

Gość taka sobie ktosia
a ja nigdy nie zaczne się chichotać, jak idiotka, mizdrzyć do facetow i wieszać na nich. Zawsze tak było, ale nie zawsze bylam jakas taka stara panna. Kiedys się usmiechalam, wychodziłam na imprezy itd. sama nie wiem, co się stało. Chyba zycie mnie dobilo! Chcialabym jakos odzyc!

Gość na pewno stara panna
ale ;) ;);) trudno płakać nie będę i całkiem przypadkiem Jemu wpadłam w oko :) tylko teraz zastanawiam się co On we mnie widzi i chyba sama wszystko zepsuję zanim na dobre się zaczęło głupie wiem

Gość hjhjh
wszystkie single, czy to kobitki czy faceci, po dluzszym czasie fiksuja. Każdy twierdzi, ze mu super samemu, ale po cichu każdy marzy o wielkiej milosci i bliskości drugiej osoby. czysta hipokryzja

Gość gość
dziwactwo to choroba :-) tez sie boje tego