Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pracuje fizycznie i nie wyrabiam

Polecane posty

Gość gość

Jestem kobieta i pracuje fizycznie. Praca na jedna zmiane od 7-15. PO pracy nie mam sil na nic. Odrazu przychodzac do domu kaspie i musze sie polozyc spac. Dzis polozylam sie o 17 i wstalam o 21. inaczej nie jestem w stanie normalnie funkcjonowac.

Gość gość
a jakie masz obowiazki w pracy , co robisz konkretnie?>

Gość gość
ja dzisiaj w przypływie emocji powiedzialm ze wołalabym pracowac fizycznie niz tak jak teraz jestem na dniach probnych w firmie praca biurowa przez telefon umawianie spotkan z przedstawicielami

Gość gość
No co ci doradzić,szukaj innej pracy jak masz się wykończyć,rozumiem cię ja kieeeedyś pracowalam w piekarni i niestety tylko nocki mój organizm nie umiał się przestawić,w dzień nie umiem spać,nawet bardzo zmęczona, mdlałam ,parę razy lądowałam na pogotowiu pod kroplówką do rana, w dzień połazilam posnułam się po domu i na noc do pracy,chodziłam bo innej pracy nie było i se myslę to tylko przez wakacje wytrzymam...no 5 tygodni wytrzymałam i zyskałam ksywę "zombi" podziwiam ludzi którzy dają radę na nocnych zmianach,mi lekarz powiedzial że taka moja biologia i organizm się nie chce przestawić zwłaszcza że mam-zawsze miałam dużą niedowagę. Szukaj innej pracy skoro fizycznie nie wyrabiasz to w końcu serducho ci odmówi posłuszeństwa.

Gość gość
Jeśli wytrwasz to organizm z czasem przywyknie, wyrobisz sobie kondycję i będzie lepiej. Wiem, bo sama pracuję fizycznie. Początki są ciężkie. Staraj się często jeść coś kalorycznego. Jeśli nie masz jak w pracy to ssij po kryjomu zwykłe landrynki

Gość gość
po kryjomu to ona lubi inne ssanie :)

Gość gość
bzdura z tym ze przywyknie... ja tez pracuje fizycznie 6 lat w fabryce... i jak na poczatku bylo ok tak teraz juz nie wyrabiam tez nie mam siy na nic.... jest coraz gorzej, chyba bede se musiala innej pracy szukac

Gość gość
przynajmniej dobrze srasz i masz ładną linię