Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piskleta

DLaczego jestem sama

Polecane posty

Gość Piskleta

Jest mi z tym strasznie źle:( Nie mam nikogo!!!!!!!Jestem sama jak palec, w moim wieku wszyscy maja już narzeczonych, albo i mężów i dzieci i dom i psa.... Każdy facet widzi tylko we mnie obiekt seksualny:( Ktos może by się z tego cieszył, mnie to nieschlebia i nawet coraz bardziej denerwuje Pewnie wielu z Was zapyta- jak wyglądam? bo może jestem brzydka dla tego nikogo nie mam. Nie uważam się za piękność,jestem wysoka i chyba szczupła. Moi znajomi mówią że śliczna i że mogłabym być modelka... Nie jestem też złym człowiekiem, nawet nieskromnie mówiąc myśle że nawet dobrym, nie krzywdzę ludzi, bardzo ich kocham............ Mam niby fajne życie, robie to co lubie, mam prace, niczego mi nie brakuje,,,,,,,,ale jak wracam do pustego domu to chce mi się płakać.Jestem długo sama, ale nigdy tak dotkliwie tego nie odczuwałam:( Jak widzę zakochane pary, swoich przyjaciół z rodziną, wspólne wyjazdy rodzinne etc to chce mi się płakać......... Dlaczego ja nie zasłużyłam, dlaczego mnie nikt nie kocha;( Nie chce być sama, nie mieć do nikogo otworzyć ust......... Co ze mną jest nie tak, że nikt mnie nie chce, jedynie co chcą to mnie********* (choć chodze pozapinana pod szyje) :(

Gość rsadfef25
ile masz lat ?

Gość rsadfef25
wiec jakie wymagania musi spelnic Twoj facet ? pewnie musza byc spore jesli tak dlugo jestes sama

Gość Piskleta
może to zbyt dużo co wymagam ale chce żeby był dobrym człowiekiem tyle...

Gość gość
a skad jestes autorko ?