Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chłopajk

STOSUNEK

Polecane posty

Witam mam problem albo inaczej ujmując chyba nie umiem się kochać mam 19 lat i nigdy do tej pory się nie kochałem wiem że dla niektórych to zabrzmi dziwnie jako chłopak który nigdy nie "w******ł" .... ok nie ważne nie tak dawno chciałem ze swoją dziewczyną zrobić swój pierwszy raz ona w sumie też. ale za każdym razem gdy ona do mnie mówi ze robię na siłę albo ze ją boli pomóżcie mi proszę jak powinienem to zrobić żeby było dobrze czy da się jakoś zrobić to tak aby mnie bolało ? bardzo proszę o pomoc tylko odpowiedzi mądre a nie typu " wex jej wepchnij na siłe i bedzie" z góry dziękuje :)

Gość mnie tu nie będzie przez
wykąpany? To lalę i do łozka ;)

Po pierwsze, Wasze zbliżenia NIE MOGĄ jej się kojarzyć wyłącznie z bólem i stresem. Im więcej razy tak będzie tym gorzej. Innych sposobów nie próbowaliście? Nauczcie się oboje swoich ciał, ona też CI musi w tym pomóc. I krok po kroku ją rozbudzaj i uealastyczniaj a nie od razu wsadzaj...

ale to nie jest tak że ja odrazu wsadzam tylko ja ją całuje ona mnie i się dotykamy i tak dalej a potem dopiero tylko że to ją boli i boli i boli i ja się stresuje ze cos zrobie jej i odpuszczam.....

"Dotykamy się" Co za... nie chcę być obcesowa, ale robisz jej minetę? Palcówkę? Pieścisz miejsca które ONA lubi a nie które Tobie wydają się ważne? Pokazywała Ci co lubi? Kierowała Cię?

tak minetkę jej robię ona mnie prowadzi jak i zawsze jest tak ze na minetce się kończy bo ją wtedy bierze i dziękuję ona już nie ma siły palcówki nie bo jak chce to ją boli .... znowu

Gość gość
jesteś w necie prawie anonimowy (no ok, admini mają twoje IP) nie bój się pisać, to jest trochę zabawne że każdy chce zaliczyć ale jak trzeba o tym porozmawiać to buzie na kłódkę, jesteście parą więc zapytaj ją co jej się podoba co jej sprawia największą przyjemność, jest dziewicą ? czy to tylko twój pierwszy raz, jeżeli jest dziewicą to generalnie cały trik polega na tym żeby była rozluźniona ale nikt tu raczej nie zna twojej dziewczyny i Ci nie powie magicznego how-to. Rozluźnij ją podczas gry wstępnej później odciągnij jej uwagę niech nie będzie spięta, na początku spokojnie powoli nie śpieszcie się. Jeżeli podczas gry wstępnej doprowadzisz ją do orgazmu to będzie ciężej postaraj się ją rozbudzić na maksa ale nie do przesady.