Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem pustakiem

Polecane posty

Gość gość

Na niczym mi nie zależy oprócz komputera i zakupów. 2 moje bezpieczne sprawy - internet i perfumy. :( Jestem pusta. Chciałabym być inteligenta a jestem tępa i pusta.. nie mogę się niczego nauczyć, więc nawet przestałam próbować. Nie moge się skupić na niczym. Na niczym mi już nie zależy. Nie zależy mi na wygladzie, ludziach, imprezach, reszcie.. jestem pusta w środku.. Co mam zrobić? palnać sobie w łeb?

Gość gość
Deprecha raczej już nie. Stagnacja. Cały czas "siedzę" w przeszłości, nie mogę jej puścić. Jestem w takim momencie życiowym, w którym jestem zmuszona podejmować "dorosłe" wybory.. a mi to "lata".. Ogolnie jak wszystko. Boję sie, trzymam się przeszłosci "umysłowo" Wszyscy idą dalej. A ja stoję. Jak do tej pory, bo teraz będe musiała to zmienić.. Problem w tym, że jestem tępą idiotką i ja wiem, że mi nie wyjdzie. Ogólnie nic mi nie wyjdzie.. Po prostu chce wrócic do tych "bezpiecznych" lat.. Ja nie mam pojęcia jak ludzie to robią, że sobie tak dobrze radzą, że w ogóle sobie radzą.. Ja nawet myśleć o tym wszystkim nie mogę, bo już mnie to rozwala..

Gość gość
zaczełaś uzalezniac swoje szczęście od kompa i perfum, być może przez to złapałaś depresje co doprowadziło do tego że myślisz o sobie w ten sposób i na niczym ci nie zależy, jeśli chcesz wyjść z tego stanu musisz na siłę zacząc znowu wychodzić do ludzi, idz do fryzjera, myśl o sobie dobrze, nie mów do siebie że jesteś pustakiem, bo wtedy traktujesz siebie jak najgorszego wroga, nawet jak coś ci nie wyjdzie spokojnie powiec sobie dobrze raz mi nie wyszło ale to nie znaczy że jestem głupia, tylko tym co nic nie robią nie zdarza się robić błędów,

Gość gość
P*****l wszystko, i tak skończysz w piachu :classic_cool:

Gość gość
NAJPIERW TO TY MUSISZ CHCIEC COŚ ZMIENIĆ