Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

julia o moj boze

Polecane posty

Gość gość

okazalo sie ze w moim mieście 99procent dziewczynek sie tak nazywa, doslownie nie mogę tego przezyc, bo ja tez prawie sie zexxxxlam i musialam tak nazwac moja corke. bo julia i koniec.

Gość gość
to nazwij inaczej, te Julie są okropne, rodzice są nudni, zero kreatywności!

Gość gość
a ja mam dwie córki żadna nie jest Julią le podoba mi się Jula i Julian też to nie jest brak kreatywnośći głąby tylko zawsze tak było mój rocznik to kaśka aśka i olka a niedawno Dawid wcześniej same Wiktorie to dlatego jest ranking najpopularniejszych imion i co wam do tego jak kto daje na imię Boże widzisz i nie grzmisz!!!!!

Gość gość
Z tym 99% to trochę przegiełaś U mnie jest dużo Oliwi Wiktori Juli Zuzi i rzecz jasna Amelek

Gość gość
sory 80julek,a pozostale to amelki marysie i wiktorie

Gość gość
No właśnie jak nie wiadomo jak dać dziecku na imię to popatrzeć na ranking popularnośći, miejsce I i dziecko będzie Wam całe życie dziękować. Ludzie ogarnijcie się, nic do Julii osobiście nie mam, ale to już jest nudne.

Gość gość
Kiedyś mi sie to inie podobalo,ale jak dookola pelno julek sie urodzili to zygam tym imieniem

Gość gość
jak popularnosc romea wzrosnie, to dzisiejsze julki będą stare i brzydkie

Gość gość
U nas moda na Franciszków, w okresie od 01 do 20 października urodziło się 10, i o co chodzi? Nie sądzę, że się tak bardzo podoba, chodzi o to, że jak czterech innych ma tak na imię to nasze dziecko nie będzie gorsze. Mój rocznik też miał inteligentnych rodziców i nie znałam żadnego Franciszka. Za to w klasie miałam 6 Mariuszów. Czemu teraz rodzice nie dają takich imion? Odpowiedź jest prosta, bo gonimy za modą, a to co modne jest dobre (niektórzy tak uważają). Moje dziecko ma na szczęście normalne imię:)

Gość gość
To daj na imie Julianna,niby imie podobne a jednak inne a zdabniac mozna tak samo.

Gość gość
Mi też się to imię zawsze podobało, ale ostatnio jak wszędzie go pełno, to jakaś masakra!!!! Nawet Kuśmierewicz zmienił córce imię z Julii na Nataszę, jak dowiedział się, że to jest takie oklepane.

Gość gość
a moja córka będzie julka, bo sie zesram, bo muszę, muszę!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Julianna dziala na tej samej zasadzie co nikoletta. Mamusie wmawiaja sobie, ze sa jeszcze bardziej oryginalne I niepowtarzalne. Lubie imie julia ale od kilku lat kazde narodziny corki kolezanki czy kolegi to narodziny kolejnej julki, I nikoli.

Gość gość
moje 2 sąsiadki urodziły i obie nazwały Juka :O do porzygu :o w 1997 moja znajoma urodziła i nadała Julia, wtedy żadna dziewczynka w okolicy nie miała tak na imię ;)

Gość gość
"okazalo sie ze w moim mieście 99procent dziewczynek sie tak nazywa"-jezeli 99% to takiego miasta nigdzie na swiecie nie ma...autorko :D :D Julia jest ok.

Gość gość
w 97-dominiki,patrycje i ole

Gość gość
Ja mam na imie Julia a urodzilam sie w 1973r.Bylam zawsze wszedzie jedyna o tym imieniu,a teraz to fakt masakra jakas jest skad to sie wzielo?Powiem WAm ze w podstawowce to trche kpili z mojego imienia szczegolnie chlopcy,no moze nie kpili ale tak mi dokuczali biegali za mna i wolali Julio,Julio gdzie Twoj Romeo.Teraz sie z tego smieje,ale wtedy mi to pzreszkadzalo i mialam zal do rodzicow,ze mi tak na imie dali a nie np.Kasia czy Ania(bylo ich wtedy od zatrzesienia) A teraz jest na odwrot Julek od zatrzesienia a imiona typu Kasia i Ania zanikaja.

Gość gość
i dobrze byc jedna julka w 1973 niz trzydziesta kasia

Gość gość
A u mnie co dość popularne jest imię Ola. Na osiedlu są chyba cztery dziewczynki o tym imieniu i dojdzie kolejna, bo sąsiadka chce tak dać na imię córce. A i są też bliźniaki- Romeo i Julia :) nie mam nic do tych imion, tylko chyba każdemu kojarzą się z para kochanków, a nie rodzeństwem.

Gość gość
najpopularniejsze imiona dla dziewczynek Julia Lena Maja Zuzanna Wiktoria Amelia Oliwia Aleksandra Natalia Zofia Hanna Alicja Emilia Nikola Maria Anna Martyna Gabriela Nadia Milena najpopularniejsze imiona dla chłopców Jakub Kacper Filip Szymon Jan Michał Antoni Mateusz Bartosz Wojciech Adam Piotr Aleksander Igor Mikołaj Wiktor Dawid Marceli Franciszek Maciej

Gość gość
Najdziwniejsze imiona dla dzieci Milka Tymian Truskawka Kermit Hosanna Loki Opieniek Sati Morgana Mortycja zaden z urzednikow USC nie zgodzil sie na nadanie takiego imienia dziecku i chwala mu za to ;)

Gość gość
Tylko,ze Morgana to normalne imie akurat ;)